Videbæk

Borgere inviteres til kick-off-møde om Videbæk

Alle kan komme med indput i arbejdet med at udforme en helhedsplan for Videbæk.

Hvad kendertegner byen, hvad er beboerne stolte af, og hvilke muligheder er der for at udvikle den. Det er kort fortalt udgangspunktet for den kommende helhedsplan for Videbæk og omegn.

Projektet skydes i gang tirsdag den 1. oktober, når Ringkøbing-Skjern Kommune inviterer interesserede til kick-off-møde i Videbæk Hallen klokken 18.30-20.00.

Målet med helhedsplanen er at styrke de udviklingsprojekter, der er i gang, samt finde frem til nye ideer og drømme for byen – og efter et grundigt arbejde til slut samle dem i klare fokusområder.

"Idé-generator"

Anne-Marie Bøgh, Ringkøbing-Skjern Kommune, er leder af projektet, de er et samarbejde mellem Videbæk og omegnens borgere, erhvervsdrivende, medarbejdere, foreninger og kommunen.

Der udpeges en række nøgle-aktører og ambassadører til at arbejde med ideerne, ligesom der undervejs i processen afvikles workshops med efterfølgende digital "ide-generator", der åben for intput i ti uger samt åbent værksted, hvor borgerne kan komme med input.

Projektgrupper

Politikerne godkender helhedsplanen i maj-juni næste år, og cirka en måned senere holdes et "klar-til-start-møde" for alle interesserede.

På mødes præsenteres planen, ligesom der etableres projektgrupper, som arbejder videre med at gøre helhedsplanen – i hvert fald dele af den – til virkelighed.

 

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify