Videbæk

Ugens korte nyheder fra Videbæk

Bliv opdateret på ugens vigtigste nyheder fra Videbæk på to minutter.

Ungdomsklub åbner i Troldhede

Efter vinterferien åbner en ungdomsklub i nyindrettede lokaler i Troldhede. Det skriver Videbæk-Spjald Avis. Ungdomsklubben får til huse i kælderen under Troldhede Hallen. 

Besparelser på vej hos kommunen

Ringkøbing-Skjern Kommune skal igennem en større sparerunde. Det oplyser kommunen i en pressemeddelelse fredag. Der er udsigt til besparelser over hele linjen. 

LÆS MERE: Ringkøbing-Skjern Kommune skal spare 76 millioner om året

Erhvervsnyt

Kasper Vestergaard Uldbjerg har stiftet selskabet V's IVS i Videbæk. Selskabets formål er at udføre tømrer-arbejde samt køb og salg. 

Der er begået hærværk i Videbæk mandag den 28. januar. Der er sket det, at ukendte gerningsmænd har skåret standerne over på nogle vejskilte i krydset Kongevejen/Midtgårdsvej.

På en landejendom på Hedevangsvej ved Videbæk har der været et mislykket forsøg på indbrud enten torsdag aften den 31. januar eller fredag formiddag den 1. februar. Tyven eller tyvene har forsøgt at brække en dør op mellem garagen og beboelsen, men uden held.

Kaare Kristoffer Kolbæk Kristensen er blevet direktør i det nystiftede selskab LRN Ejendomme ApS i Rimmerhus ved Videbæk. Selskabets formål er køb, salg og udlejning af fast ejendom. 

Selskabet KB-Agro ApS i Troldhede er blevet opløst ved Skifteretten. 

Nyt fra politiet

En 76-årig mand fra Troldhedeområdet blev tirsdag klokken 21.05 anholdt, mistænkt for spirituskørsel på Gåsdalsvej i Troldhede. Han måtte aflevere en blodprøve.

Fredag klokken den 1. februar klokken 21.25-21.35 blev Videbæk Skole udsat for graffiti-hærværk. Ifølge vagthavende ved Midt- og Vestjyllands Politi er der lavet graffiti-hærværk flere steder den seneste tid. Politiet skal nu have kigget nærmere på overvågningskameraerne for at se, hvem der står bag.

Et bøtte med kontanter samt armbåndsure er tirsdag klokken 11.00-21.40 stjålet ved et indbrud på Østervænget i Spjald. Tyven er kommet ind ved at knuse en rude i huset.

En 23-årig mandlig bilist blev onsdag klokken 18.20 stoppet på Kærvej i Videbæk mistænkt for at være påvirket af narkotika. Han blev i den forbindelse testet, og testen bekræftede politiets mistanke. Politiet valgte derfor at konfiskere mandens bil. 

Navnenyt

Intet at berette

LÆS OGSÅ: Præst gør op med offermentalitet i ny bog

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify