Videbæk

Ugens korte nyheder fra Videbæk

Bliv opdateret på ugens korte nyheder fra Videbæk på to minutter.

Fysioterapi udvider

Videbæk Fysioterapi overtager fra 1. februar ejendommen Nygade 15. Virksomheden har i forvejen lokaler på Ørnevej, men vil altså fremover have to adresser. Det er samtidig planen, at man vil ansætte en ekstra medarbejder, skriver Videbæk-Spjald Avis

Ny præst i Videbæk

Ruben Elkjær Kristensen blev søndag den 20. januar indsat som ny præst i Videbæk. Det skete i forbindelse med en gudstjeneste, hvor ikke færre end 400 kirkegængere bød den nye præst velkommen. 

Erhvervsnyt

Kim Thaysen står som direktør i spidsen for det nystiftede selskab Prisvogter ApS i Videbæk. Selskabets formål er at drive konsulentvirksomhed inden for IT samt udvikling af software. 

LÆS OGSÅ: Westjysk Smag på vej med nyt produkt

Nyt fra politiet

En 17-årig mand fra Videbæk blev tildelt flere slag, da en fest på Gl. Kongevej i Videbæk lørdag den 19. januar udviklede sig uheldigt.  

En 57-årig mand fra Vildbjerg væltede ved 10-tiden lørdag den 19. januar på sin scooter, da han kom kørende på Videbækvej. Manden fik flere skrammer og måtte derfor en tur på sygehuset. Uheldet skyldte formentlig det glatte føre. 

Politiet har fået anmeldelse om et indbrud, som fandt sted tilbage i december. Det drejer sig om et indbrud i Vorgod, hvor der blev stjålet værktøj fra en varebil på Ådalsvej. 

En 28-årig bilist fra Kølkær mistede onsdag livet i en bilulykke på Kongevej øst for Videbæk. Den unge mand kørte galt på et tidspunkt natten mellem tirsdag og onsdag, og han blev fundet livløs onsdag morgen. 

I perioden tirsdag til torsdag blev der knust en rude i en bagdør til en villa i Bredgade i Videbæk. Tyven har rodet hele huset til, men der er tilsyneladende ikke stjålet noget. 

Navnenyt

Solvejg Herold Pedersen, Videbæk, er død. 

Peter Bentien Nielsen, Videbæk, er død. 

LÆS OGSÅ: DR-redaktør: Det er realistisk at KD kommer i Folketinget

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify