Videbæk

Ugens korte nyheder fra Videbæk

Bliv opdateret på ugens vigtigste nyheder fra Videbæk på to minutter.

Frivillige hjalp cykelrytterne godt til Paris 

Videbækparret hjalp til, da cykelryttere på Team Rynkeby Midt-Vest cyklede til Paris, blandt andet fordi, de har oplevet kræft komme helt tæt på. 

LÆS MERE: To a Team Rynkebys Midt-Vests vandbærere

En ordentlig velkomst

Er man tilflytter i Ringkøbing-Skjern Kommune, føler man sig ikke alene. Der er nemlig rigtig god mulighed for, at finde sig godt tilrette med et lokalt kendskab og en socialt netværk. 

LÆS MERE: Tilflyttere bydes velkommen på café-møde

Vestjylland Forsikring fik et plus på cirka 63 millioner kroner i første halvår af 2019 – eller 55 milloner kroner mere en tilsvarede periode året før. Det skyldes ikke mindst et godt resultat fra investeringsforretningen samt en stigning i antallet af kunder. Forsikringsselskabet fik i perioden 2000 nye kunder. Vestjylland Forsikring har en egenkapital på 520 millioner kroner, skriver Videbæk-Spjald Avis

Erhversnyt 

Frede Nygaard Hansen er fratrådt direktionen for T.T.S. Holding Aps i Troldhede, Videbæk. Karen Marie Hansen er tiltrådt direktionen. 

Anders Friborg Jensen er fratrådt direktionen for Pnk-Ejendomme ApS i Videbæk. 

Nyt fra politiet 

En 42-årig mand fra Kibæk kom søndag ud for et færdselsuheld på Vorgod Østerbyvej ved Videbæk, da han kørte af vejen og ramte ind i et træ. Han kom ikke noget til ved uheldet.

Brand før kl. 05:00 

Der opstod en brand i en ældrebolig i Videbæk.

LÆS MERE: Kvinde indlagt efter brand i ældrebolig i Videbæk

På Ringkøbingvej i Opsund er der blevet stjålet en elektrisk tester af mærket Fluke T5. Den lå på en hylde i et køkken, hvortil døren var ulåst. Det skete i tidsrummet tirsdag klokken 17.15 og 18.15.

Der har været indbrud i en spejderhytte lidt uden for Videbæk, hvor der er stjålet drikkevarer af forskellig slags. Man er kommet ind ved at knuse en rude i en dør. Det er sket i tidsrummet onsdag klokken 18 til torsdag klokken 12.

Navnenyt

Intet at berette. 

 

LÆS OGSÅ: Kvinde gik ud som et lys ved festival

LÆS OGSÅ: Kronprinsen indvier Horns Rev 3 i Hvide Sande

LÆS OGSÅ: Mand truede politifolk på livet

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify