Videbæk

Ugens korte nyheder fra Videbæk

Bliv opdateret på ugens vigtigste nyheder fra Videbæk på to minutter.

Han har vundet to pokaler

Hun så en annonce på gul og gratis og tog kontakt til annoncøren - og reddede Hermans liv.

LÆS MERE: Herman er blind, men fandt et hjem

Erhversnyt 

Videbæk Biler Holding ApS har stiftet selskabet Videbæk Biler ApS, i Rimmerhus, Videbæk. Karoline Iversen (adm. dir.) er indtrådt i direktionen. Selskabets formål er at drive virksomhed med handel og service, samt enhver i forbindelse hermed stående virksomhed.

Nyt fra politiet 

En buggi trailer af mærket Humbaur blev den 18.-19. juli stjålet fra Nørre Viumvej i Troldhede. På traileren lå en kabeltromle med 1500 meter tråd, to bukke, en aksel, to aksellåse samt fire slået kæder. Traileren har indregistreringsnummer JP 8130.

En hvid Audi A3 på Rosenallé i Videbæk blev forsøgt stjålet fra den 1.-19. juli. Tyven forsøgte at bryde låsen i højre dør op.

Manden i den mørkeblå er fundet

To hold cykelryttere i Spjald-området fik i sidste uge kastet en fyldt dåse efter sig. Dåserne blev kastet ud af vinduet på en mørkeblå BMW af ældre dato. Nu har politiet fundet ud af, hvem ejeren er. Klik på linket og læs hvordan.

LÆS MERE: Personen, der kastede øldåser, er identificeret

Paragraffen kan give op til otte års fængsel

Det var en 21-årig mand fra Herning, der i sidste uge kastede en fyldt øldåse efter to cykelhold i Spjald-området fra sin mørkeblå BMW. Manden er nu blevet sigtet.

LÆS MERE: Ølkasteren ved Spjald er blevet sigtet

Navnenyt

Jette Nøhr Elmholt, Videbæk, er død, 61 år.

 

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify