Videbæk

Ugens korte nyheder fra Videbæk

Bliv opdateret på ugens vigtigste historier fra Videbæk-området på to minutter.

Vandrestien er klar til brug

Den nye vandresti rundt om Videbæk er nu blevet færdig. Læs mere og se billeder af stien i Videbæk-Spjald Avis

Portræt af Bent Graakjær

Vestnyt.dk bragte lørdag et portræt af Bent Graakjær, indehaver af Westergaards Hotel, hvor han blandt andet fortæller om dengang, hotellet nær var endt som et supermarked. 

LÆS MERE: Bent Graakjær sparkede liv i Westergaards Hotel

Tøjbutik flytter i nye lokaler

Tøjbutikken Nybo Mode flytter i nye lokaler. Det skriver Videbæk-Spjald Avis. Det sker i løbet af foråret, hvor tøjbutikken rykker ind i den tidligere el-forretning Viftrup Jespersens lokaler på Bredgade 31.

Forsamlingshus lukker

Forsamlingshuset i Grønbjerg stopper med at udleje lokaler til fester og andet fra 2019. Det skriver Dagbladet Ringkøbing-Skjern, som har talt med Jens Kristian Christensen, der ejer huset. Han forklarer over for avisen, at der er få for udlejninger til, at det kan løbe rundt. 

Erhvervsnyt

Skandinavisk Auktionshus IVS i Spjald har anmodet Skifteretten i Herning om at blive opløst. 

Nyt fra politiet

Der blev søndag den 13. januar begået hærværk mod to biler på Østre Allé i Videbæk, hvor glasset i bilernes spejle blev ødelagt. 

Politiet har fået anmeldelse om, at en knallert af mærket PGO er blevet stjålet i Finderup enten søndag den 13. januar eller mandag den 14. januar. 

En ældre borger på Gammel Kongevej i Videbæk har fået stjålet en pung med 200-300 kroner og et dankort. Tyveriet skete den 11. januar i tidsrummet 7.00-7.30.

En racercykel, en mountainbike og en tablet samt stiksav, boremaskine og topnøgler er stjålet ved et indbrud i en villa på Vandmøllevej i Videbæk. Tyvene har skaffet sig adgang ved at bryde en kælderdør op. Indbruddet fandt sted fra den 15. januar om aftenen til næste morgen.

LÆS OGSÅ: Politiet jagtede 15-årig bilist fra Videbæk-området

Navnenyt

Klaus Knudsen kan den 20. januar fejre 25 års jubilæum hos Nr. Vium Mejeri. 

Anny Eva Madsen, Videbæk, er død. 

Anders Østergaard Kristensen, Grønbjerg, er død. 

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify