Videbæk

Ugens korte nyheder fra Videbæk

Bliv opdateret på ugens vigtigste nyheder fra Videbæk på to minutter.

Bunddække fjernet 

Ustyrligt bunddække med ukrudt erstattes af frugttræer. 

LÆS MERE: Frugttræer skal plantes ved Seniorstedet og Centerparken

Læs med, badere!

Kystlivreddere opfordrer til at følge de fem baderåd. Læs de fem baderåd i artiklen. 

LÆS MERE: Kystlivreddere: Gå aldrig alene i vandet

De skal bare have fred og ro, de små unger

Naturstyrelsen får mange, rigtig mange henvendelser fra folk, der synes, det er synd, at sælunger ligger alene på stranden. Men det er naturens orden, forsikrer styrelsen. Den opfordrer folk til at gå langt udenom ungerne, så sæl-mor kan komme op og give dem mælk.

LÆS MERE: De hviler sig bare og slapper af på stranden

Erhversnyt 

Intet at berette. 

Nyt fra politiet 

Unge fra Videbæk måtte en tur på politistationen i Ringkøbing for at hente deres music sound box. Politiet fik lørdag den 6. juli kort efter midnat en anmeldelse om høj musik i Anlægget i Videbæk, kørte derud og bad de unge skrue ned. Det gjorde de, men det var en stakket frisk, for et kvarter senere var den gal igen. Betjentene tog derfor musik-boksen med og gav de unge besked om, at de kunne hente den på politistationen dagen efter.

Betjentene uddelte adskillige sigtelser for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen under et besøg på værtshuset Hesteskoen i Videbæk lørdag klokken 1.52. En 31-årig mand fra Kibæk kaldte politiet "Fucking bumser", som han indkasserede en sigtelse for. Han fik endnu en, da han viste ordensmagten sin bare bagdel, og da betjentene visiterede ham, bar han en ulovlig hobby-kniv og fik endnu en sigtelse. Flere blandede sig i politiets arbejde, blandt dem en 23-årig mand fra Kibæk, som blev sigtet for ikke at følge politiets anvisninger samt en 20-årig mand fra Videbæk; han kaldte politiet for "Fucking grimme bøsserøve".

Lokalpolitiet i Ringkøbing kørte mandag klokken 14.43 en 56-årig beruset mand fra Bredgade i Videbæk til hans hjem i Videbæk.

Døren og karmen blev vrede fra hinanden, da en person brød ind på Center Bakkehuset på Ternevej 2 i Videbæk. Tyven stjal en pengeboks med et mindre beløb i kontanter samt medicin. Tyveriet skete fra den mandag klokken 15.00 til næste dag klokken 08.20.

En gæst i Jylland Park Zoo i Haunstrup mistede under besøget sin pung med 500 kroner i kontanter samt et sæsonkort til Jylland Park Zoo og et pas til Legoland. Pungen, der var i gæstens lomme, blev stjålet tirsdag klokken 12.30-13.00.

En Husquarna havetraktor af mærket Raider 216 er stjålet fra en garage ved Vorgod-Barde Hallen. Tyven eller tyvene er kommet ind ved at fjerne en hængelås. Indbruddet skete fra onsdag den 3. til torsdag den 11. juli.

Navnenyt 

Hanne Tanderup Christiansen, Videbæk, er død, 79 år. 

 

LÆS OGSÅ: Nanna giver råd om solcreme til alle hudtyper

LÆS OGSÅ: Kokke kreerer retter med Hvide Sande Rejen

LÆS MERE: "Nu sejler vi til Sydpolen"

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify