Videbæk

Ugens korte nyheder fra Videbæk

Bliv opdateret på ugens vigtigste nyheder fra Videbæk på to minutter.

Sammensmeltning af EDC og nabo-bygning 

Videbæks ejendomsmægler, EDC, udvider kontopladserne til nabobutikken 

LÆS MERE: Ejendomsmægler overtager nabobutik

Afstressende hobby

Multiemediedesigner Anne-Sophie Bech fra Velling har lavet en mindfulness-malebog.

LÆS MERE: Velling-bo står bag malebog med motiver fra kommunen

De nye ministre

Danmark har nu fået en ny regering efter, at socialdemokraten, Mette Frederiksen, har forhandlet med Radikale Venstre, Socialistisk Folkeparti og Enhedslisten i flere uger. Det er en socialdemokratisk mindretals-regering, der består af følgende ministre: Statsminister Mette Frederiksen, finansminister Nicolai Wammen, udenrigsminister Jeppe Kofod, justitsminister Nick Hækkerup, social- og indenrigsminister Astrid Krag, skatteminister Morten Bødskov, klima-, energi- og forsyningsminister Dan Jørgensen, minister for fødevarer, fiskeri og ligestilling og minister for nordisk samarbejde Mogens Jensen, sundheds- og ældreminister Magnus Heunicke, transportminister Benny Engelbrecht minister for udviklingssamarbejde Rasmus Prehn, børne- og undervisningsminister Pernille Rosenkrantz-Theil, forsvarsminister Trine Bramsen, uddannelses- og forskningsminister Ane Halsboe-Jørgensen, erhvervsminister Simon Kollerup, udlændinge- og integrationsminister Mattias Tesfaye, beskæftigelsesminister Peter Hummelgaard, boligminister Kaare Dybvad, miljøminister Lea Wermelin og kulturminister og kirkeminister Joy Mogensen.

Erhversnyt 

Thomas Nørgaard Nielsen og Henrik Nejsborg Thomsen, formand, er fratrådt bestyrelsen for Safe Wind Service A/S i Videbæk. Yvonne Bech og Per Lissner, formand, er tiltrådt bestyrelsen. 

Skifteretten i Herning har vedtaget likvidation over virksomheden Insurance Edp Cooperation 2 ApS i Videbæk. Frank Abel, Morten Dissing (formand), Jørgen Ladekjær og Claus Lomholdt Poulsen er fratrådt bestyrelsen. Jørgen Ladeljær er fratrådt direktionen.

Nyt fra politiet

Har Peugeoten aflagt dig et besøg? 

En landmand fik tidligere i dag besøg af en rumænsk mand og to kvinder. Man bedes henvende sig til politiet, hvis man har prøvet noget ligende. 

LÆS MERE: Måske tjekkede personer om beboere var hjemme

Beboerne har endnu ikke gjort op, hvad der blev stjålet under et indbrud i en villa på Hybenvænget i Videbæk. Indbruddet skete fra torsdag den 20. juni klokken 10 til næste dag klokken 15, og tyven er kommet ind ved at pille en rude af i udestuen.

Sansegyngen er ødelagt og legetårnet er forsøgt væltet ved Barde-Vorgod Sogneforenings madpakkehus på Klematisvej i Barde. Hærværket blev begået lørdag klokken 01.30-02.00, hvor vidner har hørt en gruppe folk ved huset.

En gps-skærm er stjålet fra en traktor, der stod på en gårdsplads på Birkmosevej i Videbæk. Tyveriet er sket fra fredag den 21. juni klokken 12.45 til mandag den 24. juni klokken 07.00.

Navnenyt

Laurids Rønnow Andersen, Videbæk er død, 87 ar. 

Den 46-årige Kaj Kristensen fra Silkeborg, er ansat som ny leder på det kristne plejehjem, Bakkely, i Videbæk. Han kommer fra et job som personaleleder på det socialpædagogiske bo- og beskæftigelsestilbud, Trabjerggård i Tørring ved Vejle. Han har desuden haft ansvaret for Særlig Tilrettelagt Ungdomsuddannelse (STU, red.), oplyser Trabjerggård på sin hjemmeside. Han er oprindeligt uddannet landmand, men har efteruddannet sig i KRAP, der står for Kognitiv, Ressourcefokuseret og Anerkendende Pædagogik.

 

LÆS OGSÅ: Lokal attraktion tiltrækker turister

LÆS OGSÅ: Årets bedste bagerlærling er blevet student

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify