Videbæk

Ugens korte nyheder fra Videbæk

Bliv opdateret på ugens vigtigste nyheder fra Videbæk på to minutter.

Hjemmeplejen øger det sociale arbejdsliv 

Videbæk Hjemmepleje er rykket i "gamle" lokaler. 

LÆS MERE: Hjemmeplejen på plads i nyt hus 

Aktivitets-aftenen var en stor succes

In Westjylland, den nye klub for unge i alderen 20-35 år, debuterede med succes, da klubben holdt sit første arrangement - i det fri.

LÆS MERE: 100 unge boltrede sig ved første møde i ny klub

Erhversnyt 

Bjarne Hindkjær, formand, er fratrådt bestyrelsen for Small Place Aps i Videbæk. Kasper Mikkelsen er fratrådt direktionen. Bjarne Hindkjær er tiltrådt direktionen. 

Skifteretten i Herning har vedtaget likvidation af selskabet VSL Coating A/S i Videbæk. John Nygaard Gislesen, Preben Lindbjerg Mehlsen (formand) og Villy Vraa Nielsen er fratrådt bestyrelsen for selskabet. Victor Jensen er fratrådt direktionen.

Skifteretten i Herning har vedtaget likvidation af selskabet Acalor Scandinavia A/S i Videbæk. John Nygaard Gislesen, Preben Lindbjerg Mehlsen (formand) og Villy Vraa Nielsen er fratrådt bestyrelsen for selskabet. Victor Jensen er fratrådt direktionen.

Skifteretten i Herning har vedtaget likvidation af VSL Gulvteknik A/S i Videbæk. John Nygaard Gislesen, Preben Lindbjerg (formand) og Villy Vraa Nielsen er fratrådt selskabets bestyrelse. Victor Jensen er fratrådt direktionen.

Skifteretten i Herning har vedtaget likvidation af VSL Holding A/S i Videbæk. John Nygaard Gislesen, Preben Lindbjerg Madsen (formand) og Villy Vraa er fratrådt selskabets bestyrelse. Victor Jensen er fratrådt 

Skifteretten modtog den 19. juni en anmodning om opløsning af virksomheden LRN Ejendomme ApS i Videbæk. Skifteretten har annulleret opløsningen efter anmodning. Kaare Kristoffer Kolbæk Kristensen er tiltrådt selskabets direktion.

Nyt fra Politiet 

En gul knæk-styret havetraktor af mærket Stiga til en værdi af cirka 15.000 kroner er stjålet fra et ulåst maskinhus på Fjelstervangvej i Fjelstervang. Tyveriet skete fra fredag den 14. juni klokken 16 til tirsdag den 18. juni klokken 16.

Det hele blev gennemrodet, og der blev stjålet et syltetøjsglas med mønter, da der klokken 03.50 natten til onsdag var indbrud på Videbæk Skole. Tyven kom ind ad hoveddøren uden, at det kunne konstateres hvordan. Derefter brød vedkommende en dør op med koben og rodede det hele igen – og fandt altså glasset med mønter.

Navnenyt 

Bestyrelsen for Vestjyllands Højskole har konstitueret viceforstander, Michael Kirkegaard, som forstander det kommende skoleår. Han blev ansat på skolen i 2004.

Edel Marie Steengaard, Videbæk, er død, 96 år.

Henrik Falkenbjerg Pedersen, Videbæk, er død, 71 år.

 

LÆS OGSÅ: Mægler om feriehuse: Har aldrig prøvet lignende

LÆS OGSÅ: 150 år gammel tradition vækkes til live igen

LÆS OGSÅ: Knallert-kører slået på ryggen

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify