Videbæk

Ugens korte nyheder fra Videbæk

Bliv opdateret på ugens vigtigste nyheder fra Videbæk på to minutter.

Har du set denne mand ved hæveautomaten? 

Politiet beder om hjælp til at identificere efterlyst mand. 

LÆS MERE: Politiet offentliggør foto af mistænkt gerningsmand

To landsbyer kan være med

Projekt omdannelseslandsbyer er et nyt projekt, hvor to landsbyer i Ringkøbing-Skjern Kommune får mulighed for en anderledes udvikling.

LÆS MERE: Landsbyer får mulighed for udvikling

Erhversnyt 

Intet at berette.

Nyt fra politiet 

Politiet var fredag klokken 21.20 en tur i anlægget i Videbæk på grund af musik, der var til ulempe. Men politiet kunne imidlertid ikke finde nogen eller høre høj musik og forlod anlægget. Politiet blev kontaktet igen og var derude efter midnat, men heller ikke da, var der noget at se eller høre.

Politiet var torsdag klokken 23.30 for anden gang i denne uge i Anlægget i Videbæk, fordi der blev spillet høj musik. Men musikken var imidlertid slukket, da politiet ankom. Det gentog sig, da politiet fik en ny anmeldelse og besøgte Anlægget klokken 00.40.

En 52-årige mand fra Ringkøbing-Skjern har fået et år og tre måneders fængsel, heraf ni måneder betinnget, ved retten i Aarhus samt en bøde på 1,4 millioner kroner. Manden tilstod, at han tre gange transporterede kopi-cigaretter fra Polen til Danmark og dermed unddrog statskassen for en afgift på godt 2,2 millioner kroner. Manden var en del af et netværk, der smuglede kopi-cigaretter til Danmark, oplyser Dagbladet Ringkøbing-Skjern. 

Navnenyt 

Intet at berette. 

 

LÆS OGSÅ: Boldklubben sætter billetter til salg

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify