Videbæk

Ugens korte nyheder fra Videbæk

Bliv opdateret på ugens vigtigste nyheder fra Videbæk på to minutter.

Kristendemokraten Kristian Andersen fra Tarm manglede cirka 194 stemmer for at komme i Folketinget. Men personligt fik han et rigtig godt valg med, idet 10.890 vælgere stemte på ham. Dermed overhaler dermed Esben Lunde Larsen (V), som fik 10.836 personlige stemmer ved valget i 2015. Desuden fik han også flere stemmer end Kristian Jensen, næstformand i Venstre, ved det nyligt overståede valg, oplyser Dagbladet Ringkøbing-Skjern.

Erhversnyt 

Intet at berette. 

Nyt fra politiet 

Der blev stjålet et mindre beløb i kontanter ved et indbrud i et slagter-firma på Fabriksvej i Videbæk. Tyven skaffede sig adgang til bygningen via et vindue til badeværelset og var derefter både på kontoret og i kølerummet. Det er imidlertid ikke det eneste indbrud, der har været på Fabriksvej, derfor kørte politiet mandag formiddag til Videbæk for at se nærmere på indbruddene, oplyser Bjarne Højgaard, politikommissær ved lokalpolitiet i Ringkøbing.

Der blev tilsyneladende ikke stjålet noget, da en eller flere tyve brød en rude op til et omklædningsrum i Vorgod-Barde Hallen. Indbrudstyven eller -tyvene var rundt i flere af hallens lokaler.

Et slagter-firma på Fabriksvej i Videbæk blev udsat for indbrud fra søndag aften til mandag morgen. Tyven eller tyvene kom ind ved at bryde et vindue op. Det viser sig, at de tre øvrige virksomheder i bygningen også har haft besøg. Men ingen af stederne er der stjålet noget.

Der er heller ikke stjålet noget under indbruddet i lægehuset i Vorgod. Tyven har skaffet sig adgang ved at bryde et vindue op. Indbruddet er begået fra søndag klokken 16 til mandag klokken 8.

Navnenyt 

Poul Andersen, Videbæk, er død.

Johanne Sørensen, Videbæk, er død. 

 

LÆS OGSÅ: Klub for unge skal skabe fællesskab og netværk

LÆS OGSÅ: Iscaféen har langet is over disken i 30 år

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify