Videbæk

Ugens korte nyheder fra Videbæk

Bliv opdateret på ugens vigtigste nyheder fra Videbæk på to minutter.

Bomidtvest får lov til at bygge tre ejendomme på hver fem etager i Bredgade i Videbæk. På dagens byrådsmøde vedtog et flertal i byrådet efter en lang debat den lokalplanen, der giver mulighed for opførelsen. 15 byrådsmedlemmer stemte for lokalplanen, og 11 stemte imod. Imod stemte Jens Erik Damgaard, Kristendemokraterne, Linda Nielsen og Helge Albertsen, Socialdemokratiet, DF og SF samt løsgængeren Lennart Quist.

Erhversnyt 

Susanne Nørgaard (formand) er tiltrådt bestyrelsen for Dangro Nordic A/S i Videbæk. Carsten Kildegaard Lauridsen (formand) og Susanne Nørgaard (næstformand) er tiltrådt bestyrelsen. 

Hans Bech Pedersen har stiftet selskabet Hans Pedersen Begravelse ApS i Videbæk. Direktion består af Hans Bech Pedersen. Virksomhedens formål er bedemandsforretning. 

Skifteretten i Herning har afsagt konkursdekret over Øl og Vino IVS i Egeris, Videbæk.

Nyt fra politiet 

Det endte med et harmonika-sammenstød, da en 33-årig mand fra Skjern ikke holdt ordentlig øje med trafikken i rundkørslen ved Brejning. Han kørte ind i bilen foran, den blev ført af 25-årig mand fra Videbæk, som blev presset op i en bil, ført af en 47-årig kvinde. Der skete kun materiel skade, ingen personer kom noget til, oplyser vagthavende ved Midt- og Vestjyllands Politi. Færdselsuheldet skete torsdag den 16. maj klokken 16.35.

En GPS er stjålet fra en traktor på Fruergårdsvej i Videbæk. Tyveriet skete fra onsdag den 15. maj klokken 19.30 til næste morgen.

Vorgod Kirke har fået stjålet 29 bænkvaser i messing samt 30 taburetter i træ til en samlet værdi af godt 4000 kroner. Tyveriet er sket fra onsdag den 15. maj klokken 15.30 til torsdag klokken 07.00.

En hvid trailer af mærket Variant er stjålet fra Stationsvej i Videbæk. Traileren har indregistreringsnummer AX 6474. Tyveriet er sket fra fredag den 17. maj til mandag den 20. maj.

Værktøj til en værdi af cirka 15.000 kroner er stjålet fra en håndværkerbil på Solskrænten i Vorgod. Hvordan tyven er kommet ind er uvist, for der er ingen synlige spor af indbruddet. Tyveriet fandt sted tirsdag klokken 19 til onsdag klokken 05.00.

Fem personer, fire mænd og en kvinde, blev fredag dømt skyldige i grov vold, da de i slutningen af januar i år overfaldt tre personer med blandt andet knive og hamre i et hus i Vorgod Barde. Den 29-årig mand fik en dom på to års fængsel. De tre andre mænd på henholdsvis 26, 31, og 42 år blev idømt to år og tre måneders fængsel, mens den 35-årig kvinde fik halvandet års fængsel for at have transporteret mændene til huset. I nogle af dommene indgår desuden andre forhold. Tre af dem ankede dommen, mens to andre udbad sig betænkningstid skriver Dagbladet Ringkøbing-Skjern.

Navnenyt    

Intet at berette. 

LÆS OGSÅ: Allan Jørgensens netværk sikrede ham nyt job

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify