Videbæk

Ugens korte nyheder fra Videbæk

Bliv opdateret på ugens korte nyheder fra Videbæk på to minutter.

Byrådsmedlem, Svend Boye Thomsen, giver sit bud på, hvordan de forskellige partier og kandidater klarer sig i Vestjyllands Storkreds ved valget den 5. juni.

LÆS MERE: Disse kandidater står til at blive valgt i vestjylland

Erhversnyt 

Selskabet Stendix furniture IVS i Videbæk er opløst ved erklæring. Kasper Nørlund Bendiks (adm. dir.) og Simon Stensbjerg er fratrådt direktionen. 

Margit Liljestjerne Gosvig har stiftet selskabet Kineseren i Borris ApS i Borris. Direktionen består af Margit Liljestjerne Gosvig. Selskabets formål er at drive restaurationsvirksomhed og hermed forbundet virksomhed. 

Poul Laursen er tiltrådt bestyrelsen for PBN Klejnsmedie A/S i Videbæk

Zoran Milankovic (formand) er fratrådt bestyrelsen for Base4living Aps i Videbæk.

Zoran Milankovic er fratrådt bestyrelsen for Balnordic Aps i Videbæk.

Nyt fra politiet

Det lykkedes en tricktyv at forvirre ekspedienten i en kiosk i Videbæk så meget, at personen bag disken gav tricktyven flere penge til bage, end han havde betalt. Tyveriet skete søndag den 5. maj klokken 10.54. Tricktyven, der var udlænding og beskrives som nordeuropæisk, 50-55 år, 175-180 centimeter, almindelig af bygning, lyst kort hår, gråhvidt skæg og mørkt brillestel. Han bar en sort bæltetaske og en sixpence samt grå sportjakke med orange lynlås, blå jeans og sorte snikers med hvide bund. Manden talte engelsk. Midt- og Vestjylland Politi skal nu have undersøgt videoovervågningen for at se, om manden har forbindelse til et lignende tricktyveri i Netto i Videbæk i april, oplyser vagthavende.

Navnenyt

Ella Pilgaard, Fjelstervang, er død.

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify