Videbæk

Ugens korte nyheder fra Videbæk

Bliv opdateret på ugens vigtigste nyheder fra Videbæk på to minutter.

Spjald IF ansætter koordinator

Spjald IF har ansat den 52-årige Hans Uhd Jakobsen fra Grønbjerg som udviklings- og ungdomskoordinator. Han opgave bliver at bistå spillere og trænere på forskellig vis, skriver Videbæk-Spjald Avis. Hans Uhd Jakobsen , der har en fortid som spiller klubben, er chefkonsulent på Uddannelsescenter Ringkøbing-Skjern og har en fortid som faglærer og udviklingschef på Skjern Tekniske Skole.

Erhvervsnyt

Richard Charles Cloke (formand) er fratrådt bestyrelsen for Agro Korn A/S i Vibebæk. Scott Michael Gurvis (formand) er tiltrådt bestyrelsen.

Nyt fra politiet

En grå el-scooter af mærket Medano er stjålet fra Nørregade i Videbæk. Tyveriet skete i tidsrummet onsdag klokken 13 til torsdag klokken 14. Midt- og Vestjyllands Politi beder folk, der har set tyveriet eller el-scooteren om at henvende sig på telefon 114.

Der skete ingen personskade, da tre biler mandag klokken 15.30 blev impliceret i et harmonikasammenstød i Barde. En 32-årig mand fra Videbæk kørte i retning mod Herning, bag ham kørte en 40-årig kvinde fra Videbæk efterfulgt af en 20-årig mand fra Herning. Herning-bilisten var imidlertid ikke opmærksom nok på trafikken og ramte bilen med kvinden så kraftigt, at hendes bil blev skubbet op i den første bil.

En 20-årig mand fra Spjald er sigtet for overtrædelse af sin vigepligt. Onsdag klokken 15.04 kørte han i nordlig retning på Knivsbækvej i Videbæk, og da han kom til krydset med fuld stop, overså han en 40-årig kvindelig bilist fra Sædding, der kørte på Videbækvej i vestlig retning. Der skete ingen personskade ved påkørslen.

Navnenyt

Den 56-årige Birte Simonsen, der har været leder af Plejehjemmet Bakkely i Videbæk i 17 år, er fra 1. april ansat på Randers Friplejehjem i Randers. Plejehjemmet, der er budgetteret til 50 millioner kroner, er ved at blive opført og ventes færdig til august. Det får 24 værelser, alle med plads til to personer. Tilbuddet om at blive leder på det nye friplejehjem var ifølge Randers Amtsavis, et job, som Birte Simonsen ikke kunne sidde overhørig.

Yrsa Elisabeth Møller Holm, Videbæk, er død.

Inge-Lise Kjærside, Videbæk, er død.

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify