Videbæk

Ugens vigtigste nyheder fra Videbæk

Bliv opdateret på ugens vigtigste nyheder fra Videbæk på to minutter.

Kvinde sprang ud af vinduet, da huset brændte

Stue og køkken stod i flammer søndag aften klokken 23.30 i en villa i Spjald. Den kvindelige beboer var gået i seng og sov, men hendes hund fik hende vækket. 

LÆS MERE: Hund vækkede sin ejer i brændende hus i Spjald

Protein-virksomhed har for lidt plads

Agilia bygger til for 25 millioner kroner. Byggeriet skal stå færdigt i år og betyder, at de ansatte får kantine med udsigt.

LÆS MERE: Agilia i Videbæk udvider med 2600 kvadratmeter

Butik lukker ned

Letkøb i Grønbjerg har sidste åbningsdag den 29. marts. Grunden er, at butikken ikke hænger sammen økonomisk, oplyser indehaver Kim Mikkelsen til Dagbladet Ringkøbing-Skjern.

Løkke lover 2+1-vej
Statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) offentliggjorde onsdag formiddag et stort infrastruktur-udspil. Med udspillet lover Lars Løkke blandt andet, at hvis han bliver genvalgt som statsminister, så vil der blive afsat penge til den længe ventede 2+1-vej mellem Ringkøbing og Herning.

Erhvervsnyt

Skifteretten i Herning har afsluttet konkursbehandlingen af SO-AK IVS i Spjald - med binavnene Seniorpakken IVS, 1Bill.dk IVS, Danish Green Trade IVS - og firmaet er opløst.

BaseOne Group ApS i Troldhede er opløst ved erklæring.

Kenneth Snogdal Jørgensen og Ricki Toft Kristiansen er fratrådt bestyrelsen for Emergency Medical Equipment ApS, Spjald.

Skifteretten i Herning har opløst selskabet RJ Trading IVS i Spjald efter konkursbehandling.

Nyt fra politiet

Smykker og kontanter er stjålet fra en villa i Skolegade i Spjald. Tyven kom ind ved at underbore terrassedøren, hvilket gav indbrudstyven mulighed for at lukke døren op med håndtaget. Indbruddet fandt sted fredag den 8. marts klokken 18.00-22.30.

Kontanter og smykker er stjålet fra en villa på Guldregnallé i Videbæk lørdag den 9. marts klokken 17.45 til søndag den 10. marts klokken 8.00. Tyven er brudt ind igennem et vindue, der stod en anelse åben.

Et Sony spejlrefleks-kamera, kontanter, smykker, en ældre bærbar HP-pc samt fire flasker Morgan Rom er stjålet fra en villa i Videbæk i tidsrummet fredag den 8. marts klokken 18 til søndag den 10. marts klokken 13.30. Tyven brød ind ved at underbore terrassedøren og efterfølgende fået fat i dørhåndtaget og åbnet døren.

200 liter olie er stålet fra en olietank under et indbrud i et udhus på Højmosevej i Spjald. Tyveriet er sket natten mellem fredag den 8. marts og lørdag den 9. marts. I forbindelse med tyveriet er der set tre personer i en mørk kassevogn, oplyser vagthavende ved Midt- og Vestjyllands Politi.

Der har været indbrud i en villa på Vindrosen i Videbæk fra lørdag den 9. marts klokken 10. til mandag den 11. marts klokken 19. Tyven er kommet ind ved at bryde et vindue op. Det er uvist, hvad der er stjålet, da familien ikke er hjemme.

Navnenyt

Peter Vennevold og Brian Laugesen har været ansat ved Videbæk Brandvæsen i ti år.

LÆS MERE: To jubilerende brandfolk fejret af kolleger

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify