Videbæk

Ugens korte nyheder fra Videbæk

Her bliver du opdateret om ugens vigtigste nyheder på to minutter.

Stof og Sycentret er solgt

Ejendommen, der huser det nu lukkede Stof og Sycentret på Bredgade i Videbæk, er blevet solgt til et selskab med tilknytning til ABC Lavpris-kæden. Torben Tobiasen fortæller til Videbæk-Spjald Avis, at man har planer om selv at bruge kælderen, mens man håber at kunne leje den øverste del af ejendommen ud. 

Naboforening nedlægger sig selv

Den 28. januar holder foreningen Videbæk Nabohjælp en ekstraordinær generalforsamling, hvor det eneste punkt på dagsordenen er, at foreningen vil nedlægge sig selv. Foreningens formand Lars Bang Pedersen forklarer til Dagbladet Ringkøbing-Skjern, at der ikke er behov for foreningen længere på grund af de sociale medier, og fordi borgerne er blevet bedre til at holde øje med hinanden. 

Erhvervsnyt

Selskabet SB-Agro ApS, som har adresse i Troldhede, er blevet opløst ved Skifteretten i Herning.

Annemette Øhlenschläger Larsen er nyt medlem af bestyrelsen i Dyrlægegruppen Skjern Å-Videbæk A/S. Hun afløser Edvard Finnerup på posten.

Nyt fra politiet

Mellem jul og nytår blev en 88-årig kvinde i Videbæk udsat for indbrud i sit hjem. Indbruddet fandt formentlig sted, mens kvinden var hjemme, hvilket hun ikke opdagede, fordi hun er syg og gangbesværet. Kvinden fik stjålet nogle smykker ved indbruddet.

LÆS OGSÅ: Vestnyt.dk udvider med en journalist på fuldtid

LÆS OGSÅ: Fjordgården klar til at satse millioner på wellness

LÆS OGSÅ: Faster Andelskasse har været udsat for bankrøveri

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify