Videbæk

Ugens korte nyheder fra Videbæk

Bliv opdateret på ugens vigtigste nyheder fra Videbæk på to minutter.

Hun er til friluftsliv og børn

Mette Mølgaard Schmidt er pilteleder i FDF, og det trives hun med.

LÆS MERE: I FDF får man lov til at lege

Et læge- og sundhedshus i Vorgod-Barde nåede fredag middag et stort skridt videre, da regeringen gav tæt på 6,4 millioner kroner – det ansøgte beløb - til formålet. Det fremgår af en pressemeddelelse fra Sundheds- og Ældreministeriet. Der blev uddelt i alt 209,5 millioner kroner til 38 projekter over hele landet. Pengene er en del af regeringen og Dansk Folkepartis aftale om sundhedsreformen, der har til formål at gøre patienters vej til behandling lettere og kortere.

Erhvervsnyt

Niels Ove Henriksen er fratrådt bestyrelsen for Videbæk Elnet A/S. Aleks Ulrik Olesen er tiltrådt bestyrelsen. 

Niels Ove Henriksen er fratrådt bestyrelsen for Videbæk Vand A/S. Aleks Ulrik Olesen er tiltrådt bestyrelsen. 

Niels Ove Henriksen er fratrådt bestyrelsen for Videbæk Energiforsyning A/S. Aleks Ulrik Olesen er tiltrådt bestyrelsen. 

Niels Ove Henriksen er fratrådt bestyrelsen for Videbæk Varme A/S. Aleks Ulrik Olesen er tiltrådt bestyrelsen. 

Brian Thomsen Spjald Holding ApS har stiftet selskabet Randbæk Murerforretning ApS i Spjald. Direktionen består af Brian Thomsen. Virksomhedens formål er at drive murerforretning.  

Nyt fra politiet

Penge, smykker og en imac computer blev mandag klokken 17.00-19.30 stjålet under et indbrud i en villa på Industrivej i Troldhede. Det er to mænd, der står bag, og de blev set køre fra stedet i en sølvgrå stationcar uden nummerplade bag på bilen. Den ene mand beskrives som 25-30 år, 180-190 centimeter høj, kraftig, mørk hud, sort hår og fuldskæg. Han var iført en mørk hættetrøje, lyse shorts, sorte sko samt en mørk kasket. Den anden mand er cirka 30-35 år, spinkel af bygning, mørk hud, sort, kort hår. Han bar blå cowboybukser, en mørk hættetrøje samt sorte sko med hvide såler. Midt- og Vestjyllands Politi hører gerne fra vidner på telefon 114.

En 26-årig mand fra Herning-området var en tur på Herning Sygehus efter, at han søndag var impliceret i et færdselsuheld på Herningvej i Vorgod. Uheldet skete, da tre biler overhaler andre biler. To af bilerne rammer hinanden, så herningenserens bil snurrer rundt og den anden bil, som blev ført af en 58-årig mand fra Spjald-området, ender i grøften.

Navnenyt

Launy Spåbæk, Spjald, er død.

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify