Videbæk

Ugens korte nyheder fra Videbæk

Bliv opdateret på ugens vigtigste nyheder fra Videbæk på to minutter.

Solo- og kirkesanger Trine Lynderup går travl tid i møde

Hun har altid været glad for at synge; hendes første publikum var køerne.

LÆS MERE: Hun "assisterer" jævnligt ved brudgommens tale

Tre firmaer nomineret til prisen som Årets Iværksætter

Bestyrelsen for Ringkøbing-Skjern Erhvervsråd har fundet tre kandidater, der kan komme i betragtning som Årets Iværksætter 2019.

LÆS MERE: Erhvervsråd afslører Årets Iværksætter 28. marts

Han har fundet en god måde at tabe sig på

Jens Thomsen fra Videbæk har været på indtil flere slankekure, men nu har han fundet en, der virker for ham.

LÆS MERE: Ti personer table sig 80 kilo i "Videbæk sunder sig"

Hun laver praktiske ting for børnenes fodbold

Mød ildsjælen Jette Fromberg Nielsen fra Vorgod-Barde. 

LÆS MERE: Glade børn til fodbold er Jettes mål

Bo Grønt i Videbæk har åbnet det, de selv kalder en lavpris-sæsonbutik, oplyser indehaver Kristian Pedersen til Videbæk-Spjald Avis. Butikken har både sommerblomster, potteplanter, udendørsplanter, frø med videre, men udvalget er mindre end tidligere. Butikken fortsætter med at sælge katte- og hundefoder. Louise Heilesen bestyrer butikken, som ventes at holde åben til juni-juli måned. Kristian Pedersen vil lejlighedsvis være i butikken, når tiden i anlægs-afdelingen tillader det.

Kunder i ABC Lavpris i Videbæk har længe ønsket en café i varehuset. De får måske deres ønske opfyldt, for Møltrup Optagelseshjem er i gang med at finde frivillige til en café i de lokaler, som lavprisvarehuset stiller til rådighed. Cafeen skal drives med ansatte på særlige vilkår samt frivillige beboere på Møltrup Optagelseshjem. Målet er, at cafeen åbner i 2020, skriver Videbæk-Spjald Avis.

Erhvervsnyt

Intet at berette

Nyt fra politiet

En styringscomputer på en gyllevogn samt to gps på traktorer er stjålet fra onsdag aften til torsdag morgen på Fruergårdsvej i Videbæk. Det er tiende gang siden den 22. februar, at Midt- og Vestjyllands Politi har fået anmeldelse om gps- og andet udstyr fra landbrugsmaskiner i Skjern, Kibæk, Holstebro, Bording og Herning. De mange tyverier får nu politiet til at opfordre maskine-ejere til at overveje, hvordan de kan sikre udstyret. Det kan for eksempel ske med dna-mærkning, så fundne tyvekoster kan komme tilbage til ejeren, skilte med, at udstyret er mærket, skilte med kameraovervågning samt have alarmer på bygninger og udstyr, oplyser Mette Bundgaard, politikommissær ved Midt- og Vestjyllands Politi.

Navnenyt

På Ringkjøbing Landbobanks generalforsamling blev følgende ti mænd valgt til repræsentantskabet fremgår det af pengeinstituttets hjemmeside: Hejne Fomsgaard Andersen, Per Lykkegaard Christensen, Ole Kirkegård Erlandsen, Kim Jacobsen, Poul Søe Jeppesen, Poul Kjær Poulsgaard, Jørgen Kolle Sørensen, Thomas Sindberg Hansen, Kasper Lykke Kjeldsen og Lasse Vesterby.

Ringkjøbing Landbobank og Dagbladet Ringkøbing-Skjern uddelte vanen tro priser til Årets Gjæwe Vestjyde, og den hæder tilfaldt ifølge bankens hjemmeside: Bodil Stubkjær Jensen, Lønborg, Henrik Bjerg, Stadil, Nikolaj Rørbæk de Place, Rækker Mølle, Bodil Schmidt, Kloster, Niels Kornberg, Ringkøbing, og Hans Christian Vad, Herborg.

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify