Videbæk

Positiv udvikling for Fjelstervang Købmand

Nedturen er vendt, og det ser ud til at holde, lød det på generalforsamling.

Det var en tilfreds direktør, der på generalforsamlingen i Fjelstervang Købmand ApS i sidste uge kunne fortælle de 40 fremmødte om en positiv udvikling for butikken.

Efter et rigtigt skidt første halvår, valgte bestyrelsen at indkalde til krisemøde for forretningen i marts måned. Allerede efter at mødet blev annonceret, steg omsætningen, og det har holdt siden.

"Det betyder, at nedturen er vendt, og det ser ud til at holde. Det er rigtig flot. Personalesituationen er også stabiliseret og vi har rigtig mange frivillige vi kan trække på. Uden dem kunne butikken ikke køre," fortalte direktør Peder Christensen blandt andet på generalforsamlingen.

Peder Christensen pegede også på, at den stigende omsætning i andet halvår skyldtes mange forskellige faktorer, som rigtig mange mennesker har bidraget til.

"Der skal hele tiden nye tiltag til, og det kommer der. Personalet prøver nye ting af, kunderne kommer med gode råd og alle er åbne for nye ideer. Desuden skal vi huske på, at handler vi lokalt, så har vi en butik i morgen, sagde Peder Christensen.

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify