Videbæk

Boligpriserne i Videbæk er højere end nogensinde

Som det eneste sted i Ringkøbing-Skjern Kommune er boligpriserne i Videbæk nu højere end før finanskrisen.

Mens boligpriserne i Ringkøbing og Skjern fortsat er et stykke fra niveauet før finanskrisen, er situationen er helt anden i Videbæk.

Her er prisen på en gennemsnitlig kvadratmeter bolig nu højere end før krisen.

Det viser nye tal fra Realkreditrådet, som er for andet kvartal 2018. 

I Videbæk handles boligerne nu til 7.791 kroner per kvadratmeter, hvilket er næsten 700 kroner højere, end da boligpriserne sidst satte rekord i første kvartal 2009. Dengang kostede boligerne i Videbæk 7.101 kroner per kvadratmeter. 

Byrådsmedlem Jens Højland (V) fra Videbæk, som til daglig arbejder hos Nybolig, er ikke overrasket over tallene.

"Det er et udtryk for, at der er rigtig mange, som gerne vil bo i Videbæk. Vi kan se det, når vi får et-plans-huse til salg. Dem sælger vi ofte på under en uge, og vi har eksempler på, at der har været både tre og fire, der har budt på husene, så de er endt med at blive solgt til priser, der var højere end det, de var udbudt til," siger Jens Højland.

"Der er mange, der ser en mulighed i at flytte til Videbæk, hvis de fx arbejder i Herning eller længere væk," siger han og peger på, at det er markant billigere at bo i Videbæk end i Herning, og at Videbæk har rigtig mange tilbud til børnefamilier samt et rigt foreningsliv og en masse engagerede erhvervsdrivende.

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify