Videbæk

Ugens korte nyheder fra Videbæk

Bliv opdateret på ugens korte nyheder fra Videbæk på to minutter.

Kamp om årets iværksætterpris 2019

Webshoppen Mr. Beef, Kommandobroen by Grantland og Biogas Teknik A/S kæmpede om at blive årets iværksætter 2019.

LÆS MERE: Første firma kuldsejlede, det andet blev årets iværksætter

Entreprenør Karl Ove Christiansen, indehaver af Skovby Entreprenør og Kloakservice, har indrettet syv værelser i den gamle tømmerhandel i Fiskbæk, skriver Videbæk-Spjald Avis. Alle værelser har eget bad og toilet og adgang til køkken, vaskemaskine og tørretumbler. Værelserne er især møntet på håndværkere, når de er på opgaver som udeliggere.

Troldhede og Omegns Borgerforening har kåret Østergade 12 i Troldhede som årets bolig. Boligen ejes af Iulian Mihailescu, der stammer fra Rumænien, har gennemrenoveret huset både ude og inde samt opført en ny garage, skriver Videbæk-Spjald Avis.

For fire år siden var der færre end ti grønne pigespejdere i Videbæk. I dag er medlemstallet steget til cirka 75 medlemmer. Birgit Andersen fra Videbæk-spejderne forklarer til Videbæk-Spjald Ugesvis, at det måske skyldes, at de yngste grupper kun går til spejder i sommerperioden. Tambourkorpset har også oplevet fremgang med 27 nye elever.

Erhvervsnyt

Henrik Birk Olesen er fratrådt bestyrelsen for Troldhede installationsforretning A/S i Troldhede. Bent Hauge Brodersen er tiltrådt bestyrelsen.

Stefan Knak Larsen har stiftet selskabet Leasing For You IVS i Troldhede. Direktionen udgøres af Stefan Knak Larsen. Selskabets formål er leasing virksomhed samt al virksomhed, som har forbindelse hermed.

Lars Birkkjær Nielsen har stiftet BNI Industries IVS i Videbæk og tiltrådt direktionen. Selskabets formål er at yde håndværks-ydelser og dermed beslægtet virksomhed.

Lars Birkkjær Nielsen har stiftet selskabet BNI Innovation IVS i Videbæk og tiltrådt direktionen. Selskabets formål er udviklings-aktiviteter inden for metalindustrien og dermed beslægtet virksomhed.

LBN Holding 2002 ApS har stiftet selskabet BNI Trading IVS i Videbæk. Direktionen består af Lars Birkkjær Nielsen. Selskabets formål er handel med produkter, der anvendes inden for metalindustrien og hermed beslægtet virksomhed. 

Nyt fra politiet

En 19-årig mand mistede totalt herredømmet over sin bil, der endte med at vælte rund på taget. Manden, der er fra Fiskbæk, kom til tjek på Herning Sygehus. Uheldet skete fredag den 22. marts klokken 12.31, da han kom kørende nordlig retning på Øster Marupvej i Hanning.

Navnenyt

Edith Munklinde Hansen, Videbæk, er død.

Henry Vig Østergaard, Videbæk, er død.

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify