Vestjylland

Velkommen til Vestjyllands nye netavis

Fra i dag kan du få dine daglige nyheder fra Ringkøbing, Hvide Sande, Skjern, Tarm og Videbæk på vestnyt.dk.

Kære læser

Det glæder mig, at du er tjekket ind på vestnyt.dk, som er et spritnyt lokalmedie med nyheder fra Vestjylland med hovedfokus på Hvide Sande, Ringkøbing, Skjern, Tarm, Videbæk og resten af Ringkøbing-Skjern Kommune.

Avisen vil dække området bredt med nyheder om alt fra erhvervsliv og politik til sport og kultur.

Der er to formål med vestnyt.dk. Det ene er, at du som læser skal kunne holde dig opdateret om, hvad der foregår i det vestjyske. Det andet er at fremme den gode fortælling om Vestjylland. For der ér meget godt at fortælle om vores område. 

I dag kan du fx læse en historie om den lille vestjyske bank Faster, som står i skærende kontrast til de mange skandalehistorier, der har været på det sidste om de store banker i København.

Med rødder i det vestjyske

Om min egen baggrund kan jeg fortælle, at jeg er uddannet journalist fra Journalisthøjskolen i Aarhus. Jeg har tidligere arbejdet som erhvervsreporter på Jyllands-Posten og som redaktør på Dagbladet Ringkøbing-Skjern.

Jeg er født og opvokset i Hvide Sande, har i en årrække arbejdet i Ringkøbing, og jeg er i dag bosat i Stadil.

Siden 2016 har jeg været selvstændig med virksomheden Vestjysk Kommunikation, som hjælper virksomheder med kommunikation og markedsføring.

Medlemmerne af Vestjysk Kommunikations bestyrelse er - foruden undertegnede - Hans Peter Kristensen, direktør i Hvide Sande Seasight, Simon Lauridsen, indehaver af virksomheden LedelsesRådgiveren, og Michael Boye, investeringsanalytiker i Nordea Invest.

Markedsføring på vestnyt.dk

Hvis du driver virksomhed og ønsker at blive markedsført på vestnyt.dk, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi kan tilbyde annoncering, der er mindst lige så målrettet geografisk som på de sociale medier, og vi gør det til særdeles konkurrencedygtige priser. Hvis du fx driver virksomhed i Ringkøbing, er der mulighed for, at du kan få dine annoncer vist udelukkende på Ringkøbing-historier.

Der er også mulighed for at købe en redaktionel omtale - en såkaldt sponseret artikel, hvor vi hjælper dig med at finde den gode historie om din virksomhed og med at formidle den direkte til dine potentielle kunder.

Du kan læse mere om mulighederne for markedsføring på vestnyt.dk via dette link.

Tre aviser i én

Vestnyt.dk er et selvstændigt medie, som udgives af Vestjysk Kommunikation. 

Foruden de historier, som produceres alene til vestnyt.dk, vil du på siden kunne læse to e-aviser. Den ene er erhvervsavisen Vestjysk Business, som ligeledes udgives af Vestjysk Kommunikation, og den anden er Hvide Sande Avisen, som udgives af Foreningen Havnen med undertegnede som redaktør.

Jeg håber, du vil tage godt imod den nye avis.

Med venlig hilsen

Svend Boye Thomsen, redaktør og indehaver

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify