Vestjylland

Torsdagens korte nyheder fra Ringkøbing-Skjern

Her bliver du opdateret om dagens vigtigste nyheder på to minutter.

Faster Andelskasse i Astrup ved Skjern har torsdag eftermiddag været udsat for et bankrøveri, da to maskerede mænd brød ind gennem et vindue på bankens toilet, hvorefter alle medarbejdere blev tvunget ned på gulvet. 

LÆS MERE: Faster Andelskasse har været udsat for bankrøveri

Ghita Nørby kommer til Højmark

Ghita Nørby holder foredrag i Højmark Hallen på søndag klokken 14.00. Det skriver Gigtforeningens Oplysningskreds Ringkøbing på sin hjemmeside. Den 84-årige skuespiller vil blandt andet fortælle anekdoter fra sit liv, læse op af H.C. Andersens eventyr. Guitaristen Lars Hannibal bidrager med musik til foredraget.

Stor interesse for chefstilling

Ringkøbing Fjord Handelsråd har fået cirka ti henvendelser om stillingen som handelsrådschef. Der er tale om en nyoprettet stilling, og stillingen er på halvtid.

LÆS MERE: Handelsrådschef skal assistere handelslivet

Billigere fjernvarme i Skjern

Borgerne i Skjern kan se frem til en varmeregning for 2019, der bliver en smule mindre end sidste år. For en gennemsnitsfamilie er der cirka 300 kroner at spare sammenlignet med 2018. Det oplyser formanden for Skjern Fjernvarme, Bjarne Bødtker, til Dagbladet Ringkøbing-Skjern.

Badehotellet søger vestjyder

TV2 skriver på sin hjemmeside, at produktionsselskabet bag den populære tv-serie Badehotellet søger to vestjyder, som vil lægge stemmer til nogle fiskere i den populære tv-serie. Lydprøverne finder sted i København den 8. og 9. januar.

LÆS MERE: Skal du være Badehotellets vestjyske mandestemme?

Erhvervsnyt

Selskabet SB-Agro ApS, som har adresse i Troldhede, er blevet opløst ved Skifteretten i Herning.

Nyt fra politiet

Mellem jul og nytår blev en 88-årig kvinde i Videbæk udsat for indbrud i sit hjem. Indbruddet fandt formentlig sted, mens kvinden var hjemme, hvilket hun ikke opdagede, fordi hun er syg og gangbesværet. Kvinden fik stjålet nogle smykker ved indbruddet.

Politiet oplyste onsdag, at der var blevet stjålet en større mængde elværktøj fra en varebil i Vorgod om aftenen den 29. december. Det viser sig, at der i samme forbindelse er blevet stjålet en trailer med en kompressor.

LÆS OGSÅ: Her var indbrudstyvene på spil i juleugen

Navnenyt

Intet at berette.

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify