Vestjylland

Torsdagens korte nyheder fra Ringkøbing-Skjern

Bliv opdateret på dagens vigtigste nyheder fra Ringkøbing-Skjern på to minutter.

Erhvervsfolk redder Solid Group

En kreds af lokale investorer i Skjern har skudt penge i den konkursramte vindmølleproducent Solid Group. Det betyder, at virksomheden overlever, og at cirka 50 medarbejdere beholder deres arbejde. Det oplyser virksomheden i en pressemeddelelse. 

Ny brugskunstbutik i Videbæk

Indehaverne af Elmelundgaard i Finderup og Tante Blå i Ringkøbing, Peter og Melanie Kristiansen åbner en butik med brugskunst i Videbæk.  

LÆS MERE: Videbæk får ny brugskunstbutik

Portræt af Inge Kejlberg Tornvig

Vestnyt bragte onsdag aften et portræt af Inge Kejlberg Tornvig, der er indehaver af Porcelinge i Ringkøbing, i anledning af, at hun har flyttet sin butik fra Grønnegade til Vester Strandgade. 

LÆS MERE: Inge Kejlberg Tornvig syr tøj med farver

Åbner egen klinik i Innovest

Sylvia Jasinski, der flyttede fra Tyskland til Skjern for halvandet år siden, har åbnet ergoterapi-klinik i Skjern.

LÆS MERE: Ergoterapeut har etableret egen klinik i Innovest

Borgere klar til at overtage brugs

28 borgere i Stauning er gået sammen om at købe den ejendom, der tidligere husede byens brugs. Det er planen nu at stifte et selskab med byens øvrige borgere, som skal stå for driften af butikken. 

Normal vil åbne butik i Ringkøbing

Butikskæden Normal ønsker at åbne en butik i Ringkøbing. Det skriver Dagbladet Ringkøbing-Skjern, som har talt med kædens salgsdirektør, der fortæller, at man endnu ikke har haft held til at finde de rigtige lokaler. 

Erhvervsnyt

Carsten Thygesen er formand og Søren Christian Dahl direktør og bestyrelsesmedlem i det nystiftede Selskabet af 13. februar 2019 A/S. Selskabets formål er kapitalanbringelse i unoterede værdipapirer og lignende. Bestyrelsen består desuden af Carsten Lauridsen. 

Der er afsagt konkursdekret over selskabet Webbutikkerne IVS i Ringkøbing. 

Kasper Holgersen er ny direktør i Flexfarming ApS i Sædding. Han afløser Søren Bjerg Christensen og Mette Aggerholm Sørensen. Der er samtidig skiftet ud på posterne i bestyrelsen, hvor Ole Søndergaard Madsen er ny formand. Søren Bjerg Christensen, Mette Aggerholm Sørensen og Kasper Holgersen er i samme forbindelse optaget som menige medlemmer af bestyrelsen. 

Skifteretten har afsluttet behandlingen af Droneservice Vest IVS i Tim. Selskabet er dermed opløst. 

Skifteretten har afsluttet behandlingen af Vestre Ringgade 62 ApS i Skjern. Selskabet er dermed opløst. 

Estie West IVS i Ådum er taget under likvidation ved Skifteretten. 

Øl og Vino IVS i Egeris er taget under likvidation ved Skifteretten. 

Nyt fra politiet

Der er torsdag morgen blevet stjålet en plæneklipper af mærket Stiga fra Bølling Kirke, ligesom der er forsvundet en trailer fra stedet. 

En 60-årig kvinde blev onsdag morgen stoppet af politiet i Lyne mistænkt for at være påvirket af alkohol, hvilket en måling på alkometret bekræftede. Hun blev derfor taget med ind til en blodprøve. I samme forbindelse stoppede politiet en 61-årig, som kørte uden kørekort. Han fik konfiskeret sin bil, da han flere gange tidligere har kørt uden kørekort. 

Natten til torsdag blev Hinges Hus i Ringkøbing udsat for et indbrud. Tyven kom ind ved at bryde bagdøren op. Der blev stjålet en dyr designer-stol ved indbruddet. 

Navnenyt

Kristian Christensen, Søndervig, er død. 

Christian Bæk Olsen, Ringkøbing, er død. 

Lis Horsbøl Pedersen, Tarm, er død. 

LÆS OGSÅ: Lions i Ringkøbing håber på tidligt forår

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify