Vestjylland

Torsdagens korte nyheder fra Ringkøbing-Skjern

Bliv opdateret på torsdagens vigtigste nyheder fra Ringkøbing-Skjern på to minutter.

Erhvervsnyt

Soltra ApS har skiftet adresse fra Ringkøbing til Tim.

Nyt fra politiet

Der opstod et færdselsuheld på Røgindvej mellem Ringkøbing og Skjern onsdag ved 14.30-tiden. En kvinde kom kørende i sydlig retning, og hendes sidespejl ramte en cyklist, da hun kørte forbi ham. Cyklisten røg en tur i grøften, men kom ikke alvorligt til skade.

Der har været indbrud i en ejendom på Bækgårdsvej i Skjern. Det er sket fra søndag til onsdag. Man er kommet ind gennem et vindue, og man har stjålet smykker og sølvtøj.

En bilist fra Sjælland forårsagede ravage i krydset Ringkøbingvej og Nygade i Videbæk onsdag ved 16.00-tiden. Han havde lagt an til at dreje til venstre, men bakkede tilbage for i stedet at dreje til højre. Da han bakkede, blev han ramt af en bagvedkørende bilist, hvorefter bilen blev slynget rundt og ramte en tredje bilist i krydset. Ingen kom til skade ved uheldet.

Der har været indbrud i en ejendom på Langagervej i Skjern. Det er sket fra tirsdag klokken 18 til onsdag klokken 19. Man er kommet ind gennem et vindue, som er brudt op. Det ser ikke ud til, at der er stjålet noget.

Politi og brandvæsen var onsdag ved 19-tiden en tur i Borris, hvor der var opstået ild omkring et halmfyr på Arnborgvej. Ilden kom hurtigt under kontrol, og hverken fyr eller bygninger tog skade.

Navnenyt

Intet at berette.

LÆS OGSÅ: Nordsø Cup tiltrækker lystfiskere

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify