Vestjylland

Torsdagens korte nyheder fra Ringkøbing-Skjern

Bliv opdateret på dagens vigtigste nyheder fra Ringkøbing-Skjern på to minutter.

Selvmordsbomberne sprang flere gange tæt på værkstedet

Det er ikke ham at arbejde 25 år på samme arbejdsplads. Det kan man heller ikke beskylde den 43-årige No-bo for at have gjort. 

LÆS MERE: Han springer ud i nye brancher

Erhvervsnyt

Skifteretten har modtaget en anmodning om opløsning af selskabet LRN Ejendomme ApS i Videbæk. Kaare Kristoffer Kolbæk Kristensen er fratrådt selskabets direktion.

Lars Bredahl Rasmussen er fratrådt direktionen for selskabet Dansk Afgratningsteknik A/S i Skjern. Henrik Sillesen er tiltrådt direktionen.

Vibeke Heidi Sangill er fratrådt bestyrelsen for selskabet VVS og Kloak Søren Jespersen A/S, Rindum, Ringkøbing. Jonas Saaby Jespersen er tiltrådt bestyrelsen.

Skifteretten i Herning har vedtaget likvidation af selskabet VSL Coating A/S i Videbæk. John Nygaard Gislesen, Preben Lindbjerg Mehlsen (formand) og Villy Vraa Nielsen er fratrådt bestyrelsen for selskabet. Victor Jensen er fratrådt direktionen.

Skifteretten i Herning har vedtaget likvidation af selskabet Acalor Scandinavia A/S i Videbæk. John Nygaard Gislesen, Preben Lindbjerg Mehlsen (formand) og Villy Vraa Nielsen er fratrådt bestyrelsen for selskabet. Victor Jensen er fratrådt direktionen.

Skifteretten i Herning har vedtaget likvidation af VSL Gulvteknik A/S i Videbæk. John Nygaard Gislesen, Preben Lindbjerg (formand) og Villy Vraa Nielsen er fratrådt selskabets bestyrelse. Victor Jensen er fratrådt direktionen.

Skifteretten i Herning har vedtaget likvidation af VSL Holding A/S i Videbæk. John Nygaard Gislesen, Preben Lindbjerg Madsen (formand) og Villy Vraa er fratrådt selskabets bestyrelse. Victor Jensen er fratrådt direktionen.

Skifteretten i Herning har afsluttet behandlingen og tvangsopløst virksomheden EMC Spjald IVS i Spjald.

Nyt fra politiet

Trick-tyve på spil

82-årig kvinde fra Ringkøbing var på indkøb i Aldi, da en kvinde, som måske stjal hendes pung, henvendte sig til hende. 

LÆS MERE: 82-årig kvinde fik stjålet sin pung i Aldi

Tre næsten nye metalsvejsere blev stjålet under et indbrud på Teknisk Skole i Skolebyen i Skjern. Tyvene kom ind ved at bryde et vindue op derefter gå ind i metal-afdelingen, hvor de stjal de tre metalsvejsere. Skolens overvågningskamera viser, at det drejer sig om to mænd, der var maskeret med hætte. Indbruddet blev begået onsdag klokken 01.00-01.35.

Det er uvist om og eventuelt hvad, der blev stjålet i Skjern Maskinforretning, Industrivej i Skjern, da der onsdag klokken 03.15 var indbrud i forretningen. Tyven eller tyvene kom ind ved at bryde en dør op til kontor-afdelingen.

Navnenyt

Edel Marie Steengaard, Videbæk, er død, 96 år.

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify