Vestjylland

Torsdagens korte nyheder fra Ringkøbing-Skjern

Bliv opdateret på dagens vigtigste nyheder på to minutter.

Motionen få i Danmark kender

Mange mennesker løber på stranden, men det er kun få, der har prøvet at cykle i strandsandet. Men det er der mulighed for i Hvide Sande, når der afvikles fatbike  race.

LÆS MERE: Fatbike race afvikles på Sydstranden

Erhvervsnyt

Hanne Kobborg og Bent Brodersen, indehavere af den kombinerede optiker-, brille- og smykkebutik Brodersen og Kobborg i Ringkøbing, har valgt at gå hver til sit – og gå solo. Hanne Kobborg rykker til Havnepladsen 11, hvor hun om et par måneder åbner optiker-forretning. Bent Brodersen beholder butikken med guld og sølv i Nygade, men uden optik og briller. Brilleafdelingen erstattes af en afdeling med Georg Jensen, skriver Dagbladet Ringkøbing-Skjern.

Hans Bech Pedersen har stiftet selskabet Hans Pedersen Begravelse ApS i Videbæk. Direktion består af Hans Bech Pedersen. Virksomhedens formål er bedemandsforretning. 

Ole Østberg Sørensen har stiftet selskabet Mr. Beef.dk ApS i Ringkøbing. Selskabets formål er handelsvirksomhed og hermed beslægtet virksomhed.

Skifteretten i Herning har modtaget anmodning om opløsning af selskabet Trolle Anlæg IVS i Aargab, Hvide Sande.

Nyt fra politiet

Politiet beder vidner henvende sig

Adskillige vejskilte ved flere fodgænger-overgange er stjålet. Politiet hører gerne fra eventuelle vidner, der kan henvende sig på 114.

LÆS MERE: Vejskilte for knap 17.000 kroner stjålet

Ti pakker cigaretter og et mindre beløb i kontanter blev stjålet ved et indbrud i Holmsland Klit Golfklub. Alarmen gik tirsdag klokken 22, og det viste sig, at tyven eller tyvene var kommet ind ved at bryde døren op til restauranten.

Gul&Rod i Ringkøbing har haft indbrud, men der er tilsyneladende ikke stjålet noget. Indbruddet blev begået tirsdag klokken 18.30 til onsdag klokken 09.30. Indbrudstyven har skaffet sig adgang ved at pille en liste af vinduet og derefter tage ruden ud.

Værktøj til en værdi af cirka 15.000 kroner er stjålet fra en håndværkerbil på Solskrænten i Vorgod. Hvordan tyven er kommet ind er uvist, for der er ingen synlige spor af indbruddet. Tyveriet fandt sted tirsdag klokken 19 til onsdag klokken 05.00.

En eller flere har forsøgt at brænde træscenen af ved Anlægget i Skjern i tidsrummet tirsdag eftermiddag til onsdag middag. Politiet har en formodning om, at det er de samme personer, der onsdag klokken 01.50 satte ild til en container på Enghavevej over for Kirkeskolen samt Røde Kors-containeren. Midt- og Vestjyllands Politi hører gerne nærmere, hvis nogen har set eller hørt noget. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

En 46-årig mand på knallert slap med en hudafskrabning, da han torsdag klokken 01.00 ramte et af helleanlæggene på Åboulevarden i Tarm. Manden, der er fra Stauning, virkede ikke helt ædru og fik taget en blodprøve.

Navnenyt

Intet at berette

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify