Vestjylland

Torsdagens korte nyheder fra Ringkøbing-Skjern

Bliv opdateret på dagens vigtigste nyheder fra Ringkøbing-Skjern på to minutter.

Andelskassen Faster er helt sin egen

Mange af de andre gamle andelskasser har lukket og slukket eller fusioneret. Men ikke andelskassen Faster, der ligger i Astrup. Det har direktør Jan Kirkensgaard sit bud på

LÆS MERE: Andelskassen fejrer 100 året med havefest

Erhvervsnyt

Johnny Andersen er fratrådt bestyrelsen for Stauning-Dejbjerg Udvikling ApS i Dejbjerg, Skjern. Hans Holm er tiltrådt bestyrelsen.

Henrik Vestergaard Kastbjerg er fratrådt bestyrelsen for Vestjysk Marketing A/S i Ringkøbing. Boy Boysen er tiltrådt bestyrelsen.

Nyt fra politiet

En 31-årig mand fra Holsted blev onsdag klokken 14.10 anholdt på Ringvejen i Skjern mistænkt for narkokørsel. Manden var desuden frakendt kørekortet.

Måske er opklaringen af de mange tyverier fra håndværkerbiler i Skjern nået et skridt videre. Torsdag morgen anholdt politiet nemlig to litauiske mænd, da de var i færd med at gemme værktøj på et "lager" i hundeskoven i Husby, skriver Dagbladet Ringkøbing-Skjern. De to mænd på henholdsvis 22 og 23 år er tidligere i dag fremstillet i grundlovsforhør i Holstebro, sigtet for tyveri af værktøj for cirka 40.000 kroner. De blev varetægtsfængslet i fire uger.

Navnenyt

Poul Erik Jørgensen, Ringkøbing, er død.

Launy Spåbæk, Spjald, er død.

Finn Risch Christensen, Hemmet, er død.

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify