Vestjylland

Torsdagens korte nyheder fra Ringkøbing-Skjern

Bliv opdateret på dagens vigtigste nyheder fra Ringkøbing-Skjern på to minutter.

Erhvervsnyt

Jan Abel Larsen er ny direktør for Projekt Langsand ApS i Hvide Sande. Han afløser Henning Davidsen.

Johnny Nielsen er gået af som formand for bestyrelsen i Klittens Put & Take ApS.

Johan Christian Bendix Øllgaard Jensen er ny formand for selskaberne Ferrodan A/S i Skjern, Dana-Tank A/S i Lem, A/S I.P.L. Industri Produkt i Lem samt IPL Anlæg i Lem. Han afløser Søren Christian Dahl på posterne.

Der er afsagt konkursdekret over selskabet DNLH ApS i Fjelstervang.

LÆS OGSÅ: Vestas fyrer 90 medarbejdere i Ringkøbing

Nyt fra politiet

Der har været indbrud i kirkekontoret på Enghavevej i Ringkøbing. Alarmen gik i gang tirsdag nat klokken 02.23. Man er kommet ind gennem et vindue, og der er stjålet en telefon samt frimærker og kontanter.

I Hvide Sande opstod en brand onsdag klokken 10.45 i en ejendom på Stormgade, som var ved at blive indrettet til forretning. Branden opstod i køkkenet. Ingen personer kom noget til, men der var skader fra branden i køkkenet samt røgskader i flere af de andre rum.

Et beskyttet værksted på Byskellet i Ringkøbing har været udsat for indbrud. Det er sket fra tirsdag klokken 16.45 til onsdag klokken 7.30. Det vides ikke, hvordan man er kommet ind, eller hvad der er stjålet, men man har blandt andet brudt et pengeskab op.

Der er begået hærværk mod en bil, som holdt parkeret på Marktoften i Ringkøbing. Bilen har fået en cirka 70 centimeter lang ridse på højre fordør.

En tysk familie er blevet udsat for et tyveri i deres sommerhus på Karen Brandsvej ved Hvide Sande, hvor de holder ferie. Det er sket fra tirsdag klokken 21.00 til onsdag klokken 9.00. Familien har fået stjålet en mobiltelefon samt en pung med kontanter.  

Der har været forsøg på indbrud i en genbrugsbutik på Søndergade i Videbæk. Det er sket fra mandag klokken 17.30 til tirsdag klokken 17.30. Der er mærker fra et koben på bagdøren, men man er ikke kommet ind.

Navnenyt

Intet at berette.

LÆS OGSÅ: Marlene Pedersen har fået sit ønskejob

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify