Vestjylland

Torsdagens korte nyheder fra Ringkøbing-Skjern

Bliv opdateret på torsdagens vigtigste nyheder fra Ringkøbing-Skjern på to minutter.

23-årig åbner sin egen skønhedssalon

Maja Nyby havde et problem med at få neglelakken til at holde, da hun spillede håndbold på højt niveau. Hun fandt en løsning og har siden uddannet sig som både negletekniker og vippetekniker.

LÆS MERE: Ny salon laver smarte negle og extension øjenvipper.

Jørn Birk Nielsen, forstanderen på Ringkøbing-institutionen, Schuberts Minde, et stoppet med øjeblikkelig virkning efter 22 år. Det skriver Dagbladet Ringkøbing-Skjern.

Erhvervsnyt

Ole Pedersen er fratrådt direktionen for PROFOUND TECHNOLOGY A/S i Ringkøbing som administrerende direktør. Erik Hays Thøgersen er tiltrådt direktionen som administrerende direktør.

Nyt fra politiet
Ældre kvinde hjemsøgt af trick-tyve
En ældre kvinde på Anlægsvej i Skjern fik besøg af af en mørklødet kvinde, der gav hende en buket tulipaner. Det viste sig imidlertid kun at være et påskud for at komme ind i lejligheden.

Det lykkedes ikke de to tyve, der stjal PH-lamper fra en villa på Grønningen i Skjern, at få alle de stjålne lamper med sig; undervejs tabte de nemlig nogle af dem. Måske skyldes det, at nogle personer opdagede, hvad de to tyve havde gang i og satte efter dem. Det lykkedes dem at få registreringsnummeret på bilen. Vagthavende ved Midt- og Vestjyllands Politi oplyser, at man har en god formodning om, hvem de to tyve er; der er tale om gamle kendinge. Tyveriet skete onsdag klokken 9.45, og tyvene kom ind ved at bryde en terrassedør op.

Der skete heldigvis kun materiel skade, da en 63-årig tysk bilist tørnede ind i en bil, der skulle svinge til venstre. En 52-årig kvinde kom onsdag klokken 12.40 kørende ad Stauningvej mod øst og skulle svinge til venstre. Bag hende holdt der biler, som den tyske bilist overhalede. Tyskeren og den svingende bilist så ikke hinanden og endte med at køre sammen.

Ti udendørs PH-lamper i kobber blev torsdag klokken 01.15 stjålet fra Svinget i Skjern. En person ser tyveriet og ringer til politiet, men tyvene var forsvundet, da politiet ankom. Det fremgår af overvågningen, at der er tale om to mænd. Politiet skal nu have kigget nærmere på overvågningen, oplyser vagthavende ved Midt- og Vestjyllands Politi.

Navnenyt

På Ringkjøbing Landbobanks generalforsamling blev følgende ti mænd valgt til repræsentantskabet fremgår det af pengeinstituttets hjemmeside: Hejne Fomsgaard Andersen, Per Lykkegaard Christensen, Ole Kirkegård Erlandsen, Kim Jacobsen, Poul Søe Jeppesen, Poul Kjær Poulsgaard, Jørgen Kolle Sørensen, Thomas Sindberg Hansen, Kasper Lykke Kjeldsen og Lasse Vesterby.

Ringkjøbing Landbobank og Dagbladet Ringkøbing-Skjern uddelte vanen tro priser til Årets Gjæwe Vestjyde, og den hæder tilfaldt ifølge bankens hjemmeside: Bodil Stubkjær Jensen, Lønborg, Henrik Bjerg, Stadil, Nikolaj Rørbæk de Place, Rækker Mølle, Bodil Schmidt, Kloster, Niels Kornberg, Ringkøbing, og Hans Christian Vad, Herborg.

 

 

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify