Vestjylland

Torsdagens korte nyheder fra Ringkøbing-Skjern

Bliv opdateret på dagens korte nyheder fra Ringkøbing-Skjern på to minutter.

Bedre genanvendelse af affald fra havet

Seks havne, en kommune og to brancheorganisationer vil gå sammen om, at de enorme mængder affald, som  fiskerne tager med ind fra have, i højere grad bliver genanvendt.

LÆS MERE: Hvide Sande Havn deltager i nyt miljø-projekt

Erhvervsnyt

Parken Sport & Entertainment A/S, København, og Søndervig Holding, Søndervig, har stiftet selskabet Lalandia Søndervig A/S i Søndervig, Ringkøbing. Bestyrelse: Henrik Møgelmose (formand), Keld Hansen, Morten Sindberg Hansen, Thomas Sindberg Hansen, Erik Jensen Skjærbæk og André Sørensen. Direktion: Jan Ulrik Harrit. Virksomhedens formål er at etablere og drive ferieprojekter med drift af feriecentre og udlejning af feriehuse, opførelse og salg af feriehuse og hotel, samt anden hermed forbundet virksomhed efter bestyrelsens skøn.

Jens Ager Sørensen, Klaus Ager Sørensen og Niels Hesthaven Sørensen har stiftet selskabet ScanTrap IVS i Ringkøbing. Jens Ager Sørensen er administrerende direktør. Selskabets formål er at drive virksomhed med udvikling af udstyr til skadedyrsbekæmpelse og hermed forbundet virksomhed.

Anders Søgaard Hilligsøe, Ole Steffen Kragelund og Morten Sidelmann Mortensen er tiltrådt bestyrelsen for WGY ApS i Ringkøbing. Morten Sidelmann Mortensen er fratrådt direktionen, og Anders Søgaard Hilligsøe og Ole Steffen Kragelund er tiltrådt direktionen.

Nyt fra politiet

Intet af berette.

Navnenyt

Den 22-årige målmand Emil Nielsen er kåret som årets spiller i Skjern Håndbold 2018/2019.  Der er også andre, der har fået øje på den enestående Skjern-målmand; han har nemlig skrevet kontrakt med det franske hold HBC Nantes.

Henry Georg Nielsen, Skjern, er død.

Linda Høy Byrnum, Ringkøbing, er død.

Karl Henneberg Kristensen, Skjern, er død

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify