Vestjylland

Torsdagens korte nyheder fra Ringkøbing-Skjern

Bliv opdateret på torsdagens vigtigste nyheder fra Ringkøbing-Skjern på to minutter.

Ny præst: der vil jeg gerne være

Kirkegængerne i Sønder Bork, Nørre Bork og Lyne kirker kan høre deres nye præst, Simon Høgsbro Larsen, søndag den 24. marts, da holder han nemlig sin første prædiken i de tre kirker.

LÆS MERE: Ny præst foretrækker landsogne

Spillernes kontrakter ophæves

Ringkøbing Håndbold rykker direkte ud af ligaen og spiller næste år i 1. division. Det blev en kendsgerning, da holdet tabte 28-22 til Skanderborg. Det betyder, at alle spilleres kontrakter bliver ophævet. Klubben har nemlig skrevet ind i alle spiller-kontrakter, at den ingen forpligtelser har økonomisk i tilfælde af nedrykning, skriver sportv2.dk

Erhvervsnyt

Bo Guldhammer og Susanne Holm Lauridsen (formand) er fratrådt bestyrelsen for Solidt Energy A/S i Skjern. Søren Christian Dahl (formand) og Carsten Thygesen er tiltrådt bestyrelsen. Carsten Thygesen er fratrådt direktionen, og Bjarne Ravndahl Andreasen er tiltrådt.

Bo Guldhammer, Carsten Lauridsen (formand) og Susanne Holm Lauridsen er fratrådt bestyrelsen for Solid Wind Power International A/S i Skjern. Søren Christian Dahl (formand), Carsten Lauridsen og Carsten Thygesen er tiltrådt bestyrelsen. Søren Christian Dahl er fratrådt direktionen, og Bjarne Ravndahl Andreasen er tiltrådt.

Bo Guldhammer og Susanne Holm Lauridsen (formand) er fratrådt bestyrelsen for Solid Invest A/S, Skjern, og Søren Christian Dahl (formand) og Carsten Thygesen er tiltrådt. Carsten Lauridsen er fratrådt direktionen, og Bjarne Ravndal Andreasen er tiltrådt.

Søren Christian Dahl og Carsten Thygesen (formand) er fratrådt bestyrelsen for Solid Production A/S, Skjern, og Søren Christian Dahl (formand) og Carsten Thygesen er tiltrådt. Søren Christian Dahl er fratrådt direktionen, og Bjarne Ravndal Andreasen er tiltrådt.

Frik holding IVS, Hvide Sande, og NHNS Holding IVS, Klegod, har stiftet selskabet NJ Multibyg ApS, Klegod. Direktionen udgøres af Jesper Frik Andersen og Niels Henrik Nygård Sørensen. Selskabets formål er at drive virksomhed inden for bygge- og anlæg, konstruktion og vedligeholdelse, både for private og virksomheder ude og inde samt udlejning af materiel og reparation af maskiner.

Kenneth Snogdal Jørgensen og Ricki Toft Kristiansen er fratrådt bestyrelsen for Emergency Medical Equipment ApS, Spjald.

Skifteretten i Herning har opløst selskabet RJ Trading IVS, Spjald efter konkursbehandling.

Nyt fra politiet

Tyv sneg sig ind af ulåst bagdør

En villa på Storegade i Borris har haft ubudne gæster og fået stjålet udstyr for cirka 20.000 kroner.

LÆS MERE: Tyv stjal tablet og mobiltelefoner

Der var røg i opgangen, og brandvæsenet blev tilkaldt, men der skete heldigvis ingen skade, da en person i Damtoften onsdag aften glemte en gryde med æg på komfuret. Personen havde sat æggene over at koge og glemte derefter alt om gryden og forlod huset. Den glemte gryde kogte tør for vand og udviklede så megen røg, at den trængte ud i opgangen.

Ingen personer kom på mirakuløs vis noget til, da to biler torsdag klokken 01.35 tørnede sammen på Ringkøbingvej et par kilometer vest for Videbæk. En 71-årig mand fra Videbæk-området var på vej vestpå med 80 kilometer i timen, da han af uvisse årsager kørte over i modsatte side af vejbanen og ind i en bil, der også kørte 80 kilometer i timen og blev ført af en 23-årig mand fra Holstebro. Ifølge vagthavende ved Midt- og Vestjyllands Politi har de to biler ramt hinanden skævt og ikke frontalt.

Navnenyt

Intet at berette

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify