Vestjylland

Torsdagens korte nyheder fra Ringkøbing-Skjern

Bliv opdateret på torsdagens vigtigste nyheder fra Ringkøbing-Skjern på to minutter.

Nyt fra politiet

Der er begået hærværk mod en bil, der holdt parkeret i Alkjærparken i Ringkøbing. Bilen er blevet ridset, og den har fået punkteret alle fire dæk. Det er sket tirsdag aften.

En kvinde fik stjålet sin pung onsdag formiddag, enten i Kvickly eller SuperBrugsen i Ringkøbing. Tyven hævede efterfølgende 12.000 kroner i Nordeas automat med kvindens dankort.

Der har været indbrud i en villa på Vardevej i Skjern. Det er sket fra lørdag 11.30 til onsdag 18.50. Et vindue er blevet brudt op, og man har stjålet en flaske Stauning Whisky og et herreur af mærket Boss.

LÆS OGSÅ: Forening har fået penge til flere telte

Politiet standsede ved midnatstid natten til torsdag en varebil i Søndervig. Varebilen viste sig at indeholde 45 plastik paller, som politiet antager er stjålet, dog uden at vide, hvor de eventuelt er stjålet fra. Politiet har taget pallerne med til stationen i Ringkøbing. Føreren af varebilen var en mand fra Vejle.

Onsdag klokken 12.40 blev politiet kontaktet, fordi nogle personer i Bjerregaard mente at have set et nødblus. Det viste sig dog at være falsk alarm, og redningsaktionen kunne afblæses.

Onsdag klokken 19.40 anmeldte en kvinde, som kom kørende mellem Nymindegab og Bjerregaard, at der blev affyret nogle røde raketter skråt hen over vejen. Hun vurderede dem ikke som nødraketter, og politiet gjorde derfor ikke mere ved sagen.

Erhvervsnyt

Intet at berette.

LÆS OGSÅ: Kvinde bliver ny turistdirektør

Navnenyt

Preben Kronholm Schwartz, Ringkøbing, er død, 76 år.

Niels Sindbjerg Martinsen, Ringkøbing, er død, 82 år.

Karl Handerup Thygesen, Skjern, er død, 98 år.

LÆS OGSÅ: Vestjysk klub har vundet 100.000 kroner

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify