Vestjylland

Torsdagens korte nyheder fra Ringkøbing-Skjern

Bliv opdateret på dagens vigtigste nyheder fra Ringkøbing-Skjern på to minutter.

27 år og uddeler

Nytårsaften fortalte han vennerne, at 2019 ville blive et stille og roligt år. Men det holdt ikke stik, hverken på den arbejdsmæssige eller private front...

LÆS MERE: Hans mål var at blive leder

Spjald IF har ansat den 52-årige Hans Uhd Jakobsen fra Grønbjerg som udviklings- og ungdomskoordinator. Han opgave bliver at bistå spillere og trænere på forskellig vis, skriver Videbæk-Spjald Avis. Hans Uhd Jakobsen , der har en fortid som spiller klubben, er chefkonsulent på Uddannelsescenter Ringkøbing-Skjern og har en fortid som faglærer og udviklingschef på Skjern Tekniske Skole.

Erhvervsnyt

Skifteretten i Henring har modtaget anmodning om opløsning af selskabet SØNDERBY MINK ApS i Ringkøbing. Thomas Rene Pedersen er fratrådt direktionen.

Nyt fra politiet

Nummerpladen er stjålet på en trailer, der stod på Jernbanegade i Lem. Tyveriet er sket fra den 1. marts til den 3. april. Nummerpladen har registreringsnummer BK 8116.

En 20-årig mand fra Spjald er sigtet for overtrædelse af sin vigepligt. Onsdag klokken 15.04 kørte han i nordlig retning på Knivsbækvej i Videbæk, og da han kom til krydset med fuld stop, overså han en 40-årig kvindelig bilist fra Sædding, der kørte på Videbækvej i vestlig retning. Der skete ingen personskade ved påkørslen.

En patrulje standsede onsdag klokken 20.15 en 25-årig bilist fra Stauning på Søndervig Landevej. Det viste sig, at manden kørte uden kørekort, fordi han endnu ikke har generhvervet det.

Uopmærksomhed resulterede onsdag eftermiddag i et færdselsuheld på Skolevej i Herborg. En 47-årig mandlig bilist fra Hanning var ikke tilstrækkelig opmærksom, og han endte i grøften.

Navnenyt

Intet at berette.

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify