Vestjylland

Tirsdagens korte nyheder fra Ringkøbing-Skjern

Bliv opdateret på tirsdagens vigtigste nyheder fra Ringkøbing-Skjern på to minutter.

Erhvervsnyt

Der er vedtaget likvidation over Anders Svendsen-Tune ApS i Skjern.

Jes Peter Arndal Lauritzen er direktør for det nystiftede selskab WasteHunters ApS i Ringkøbing. Selskabets har til formål at udøve handel og service.

Nyt fra politiet

Der er begået butikstyveri mod Outlet i Tarm. To kvinder fyldte lørdag mellem klokken 16.35 og 16.55 en kurv i butikken, hvorefter de forlod butikken uden at betale. Der vurderes at være stjålet tøj for cirka 2.000 kroner. Der var tale om to dansktalende kvinder, som vurderes at være mellem 20 og 25 år. 

Der har været forsøg på indbrud i en varebil på Kildevej i Spjald. Det skete fra fredag 13.30 til mandag 13.00. Man har boret hul i en dør, men er ikke kommet ind. 

En mand fra lokalområdet blev mandag klokken 13.35 taget for spirituskørsel på Holmsland Klitvej. 

En pung blev lørdag mellem klokken 10.00 og 11.00 stjålet i Netto i Videbæk. En person havde glemt sin pung ved kassen, og den blev derefter stjålet af en kvinde på cirka 50 år. 

Der opstod et færdselsuheld på Nørredige i Ringkøbing mandag klokken 17.40. En mandlig bilist ramte ind i et træ. Han døde af sine kvæstelser. på skadestuen i Herning. Der er tale om en mand fra lokalområdet.  

Navnenyt

Intet at berette.

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify