Vestjylland

Tirsdagens korte nyheder fra Ringkøbing-Skjern

Bliv opdateret på dagens korte nyheder fra Ringkøbing-Skjern på to minutter.

Erhvervsnyt

Per Kornelius Holm Iversen og Jesper Skak Kristensen har stiftet selskabet Skak Byg og Montage ApS i Lyne. Selskabets formål er at drive håndværksvirksomhed. 

Siegmar Andree Paul har stiftet selskabet Pauls Byggeforretning ApS i Hvide Sande. Selskabets formål er at drive udlejningsvirksomhed.

Nyt fra politiet

Der er tilsyneladede ikke stjålet noget ved et indbrud, der fandt sted i en busgarage og tre lagre i den gamle minkfodercentral på Vesterkær i Ringkøbing. Tyvene kom ind ved at bryde hængelåsen op. De fandt nøgleboksen, som de også brød op. Indbruddet skete torsdag klokken 16 til lørdag klokken 10.

Hele huset på Nørregade i Videbæk blev gennemrodet under et indbrud mandag klokken 11-20. Tyven kom ind ved at bryde et vindue op, men forlod tilsyneladende villaen med uforrettet sag, for der er tilsyneladende ikke stjålet noget.

Alle fem anholdte nægtede sig, ifølge anklager Kira Laugesen, skyldige, da de blev fremstillet i grundlovsforhør ved retten i Herning, hvor de var sigtet for at have stukket to personer med en kniv på en adresse i Barde søndag aften. De fem personer, fire mænd og en kvinde, blev fængslet i fire uger, hvilket de alle straks kærede til landsretten. Grundlovsforhøret foregik for lukkede døre af hensyn til efterforskningen.

Navnenyt

Elna Sofie Nielsen, Spjald, er død. 

Bodil Elise Boel, Skjern, er død. 

Erik Grønbæk, Videbæk, er død. 

SPONSERET INDHOLD: Lykkelige omstændigheder får LundLykke til at udvide

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify