Vestjylland

Tirsdagens korte nyheder fra Ringkøbing-Skjern

Bliv opdateret på dagens vigtigste nyheder fra Ringkøbing-Skjern på to minutter.

Erhvervsnyt

Skifteretten i Herning har vedtaget likvidation over firmaet Ønskebørn Ringkøbing ApS i Ringkøbing. Marianne Stræde er trådt ud af direktionen.

Skifteretten i Herning har vedtaget likvidation over virksomheden Balnordic Aps i Videbæk. Administrerende direktør Bjarne Hindkjær er trådt ud af direktionen.

Jacob Høj Lambæk og Henning Pedersen er trådt ind i bestyrelsen for A/S Scan Hvide Sande i Hvide Sande.

Heidi Tordrup har stiftet selskabet Tordrup Holding Ringkøbing ApS i Ringkøbing. Heidi Tordrup er tiltrådt direktionen. Selskabets formål er at eje anparter i andre selskaber og anden investering.

Nyt fra politiet

Politiet fik mandag klokken 9.25 en anmeldelse fra Ariva om, at tog havde ramt en sort kassevogn på jernbaneoverskæringen på Vesterhede i Ringkøbing. De kunne se, at der var ridser på venstre hjørne af toget. Politiet fandt frem til manden, der var kørt over for både blinkende lys og bimlende klokker, hvilket han blev sigtet for, selv om der ikke umiddelbart var skader at se på kassevognen.

Der har været indbrud i et fritidshus på Horsfold i Bork. Det er sket fra søndag aften den 3. november til mandag morgen den 4. november. Der er stjålet to højttalere, et svejseanlæg, tre kartoner cigaretter og noget håndværktøj.

På Bjergvej i Skjern er en pung blevet stjålet fra en personbil. Det er sket mandag fra klokken 8.15 til 8.30.

Hos Arla Food på Mælkevejen i Videbæk er der stjålet værktøj fra en håndværkerbil. Der er stjålet en bajonetsav, en boremaskine, en vinkelsliber, en afstandsmåler, tre batterier og forskelligt andet værktøj. Det sket fra fredag eftermiddag den 1. november til mandag morgen den 4. november.

Der opstod et færdselsuheld på Odderupvej i Ådum mandag aften klokken 21.20. To biler kørte i hver deres retning på den smalle vej, og de ramte ind i hinanden. Den ene bilist kom fra Varde og den anden fra Næstved. Ingen personer kom noget til.

Der har været indbrud i et sommerhus på Riskrogvej i Haurvig. Alarmen gik natten til tirsdag klokken 04.05. Der er stjålet designermøbler til en samlet værdi af 100.000 kroner.

Navnenyt

Janna Spang Ruffie, Skjern, er død, 73 år.

Hans Christian Brandt, Videbæk, er død, 83 år.

LÆS OGSÅ: Pensioneret præst vender tilbage til fast job

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify