Vestjylland

Tirsdagens korte nyheder fra Ringkøbing-Skjern

Bliv opdateret på dagens vigtigste nyheder fra Ringkøbing-Skjern på to minutter.

Livreddernes aktioner i sidste uge

Børnehaver og skoleklasser er velkommen til at komme en tur på stranden, så giver livredderne gerne gode råd. Men det skal være inden onsdag den 21. august, for da lukker kystlivredningen i Søndervig og Hvide Sande.

LÆS MERE: Kystlivredderne lukker i næste uge

Erhvervsnyt

Skifteretten i Herning har modtaget anmodning om opløsning af firmaet Overby Transport ApS i Ringkøbing. 

Vagn Hvirgel Andersen er tiltrådt bestyrelsen for Lyne Invest ApS, Lyne ved Tarm. 

Anmodningen til Skifteretten i Herning om opløsning af Wham Bam Rent ApS i Skjern er tilbagetaget. Jørgen Hoffbeck Nielsen er tiltrådt direktionen.

Skifteretten i Herning har sluttet tvangsopløsningen af MS Holding af 2017 ApS i Aargab, Hvide Sande. Virksomheden er opløst.

Nyt fra politiet

En kabelsøger, en generator af mærket Honda og en PC er blevet stjålet fra en varebil, der stod parkeret på No Bygade i No. Det er sket fra torsdag klokken 15.30 til mandag morgen klokken 7.00.

En skydepram er blevet stjålet fra Minervavej i Hvide Sande. I prammen lå der blandt andet 35 lokkeænder, som også er blevet stjålet. Det er sket fra torsdag klokken 12.00 til mandag morgen klokken 8.00.

Der har været et forsøg på indbrud i en villa på Præstevej i Faster. Det er sket fra mandag klokken 8.00 til 11.30. Man har forsøgt at bryde et vindue op, men man er ikke kommet ind.

Der er begået hærværk mod en bil på Møllegade i Videbæk. Det drejer sig om en Peugeot, som har fået højre fordæk skåret op. Det er sket mandag.

På Houvig Klitvej skete der et færdselsuheld mandag ved 18-tiden. En bilist kom kørende mod syd. Han kom over i den forkerte vognbane, hvor han ramte en modkørende. Der var ingen personskade.

På Bork Havnefestival fik en person stjålet en powerbank fra et telt. Det skete fra fredag den 2. august til søndag den 4. august.

På Holstebrovej mellem Ulfborg og Tim kørte en person mandag aften ved 20-tiden i grøften. Han kørte i en traktor og ville trække ind til siden af hensyn til bilerne bag ham. I den forbindelse gled traktoren i grøften og væltede om på siden. Manden kom ikke noget til.

Forleden fik politiet en anmeldelse om, at et skilt på Jagtvej i Ringkøbing var blevet stjålet. Politiet kan nu oplyse, at skiltet er fundet.

Navnenyt

Michele Nucera, Ringkøbing, er død, 60 år.

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify