Vestjylland

Tirsdagens korte nyheder fra Ringkøbing-Skjern

Bliv opdateret på dagens vigtigste nyheder fra Ringkøbing-Skjern på to minutter.

Ur-Nat-festivalen fejres også i Hvide Sande

Teater Om slipper Ur-Nat 2019-festivalen løs under temaet "At bygge bro". Festivalen løber af stablen den 13.-18. august med optræden forskellige steder i kommunen. Desuden fylder Teatret om 30 år, og det markeres med en jubilæumsudstilling i Vestjysk Kunstpavillon i Videbæk.

LÆS MERE: 400 børn og voksne går i parade over broen

Pas på revlehuller i den kommende uge, lyder rådet fra Tryg Fondens Kystlivredning. Der er nemlig en del pålandsvind ved Vestkysten, og det giver høje bølger, strøm og dermed risiko for i revlehuller. Derfor opfordrer kystlivredderne folk til at bade indenfor deres område.

Aktionstallene for uge 31, den 29. juli til den 4. august, var for Hvide Sande Sydstrand: 0 livreddende aktioner, 5 førstehjælpsaktioner, 7 forebyggende aktioner og 152 oplysende indsatser. For Søndervig: 0 livreddende aktioner, 3 førstehjælpsaktioner, 0 forebyggende aktioner og 78 oplysende indsatser. For landet som helhed: 3 livreddende aktioner, 291 førstehjælpsaktioner, 251 forebyggende aktioner, 6.513 oplysende indsatser.

Erhvervsnyt

Johnny Nielsen (formand) er tiltrådt bestyrelsen for virksomheden Klittens Put & Take ApS i Aargab, Hvide Sande. Connie Martina Riise (adm. dir.) er fratrådt direktionen. Johnny Nielsen er tiltrådt direktionen.

Nyt fra politiet

38-årig mand truede flere personer

Han fik en, to og tre sigtelser, da han opholdt sig ved banegården i Skjern.

LÆS MERE: Mand truede politifolk på livet

På Jagtvej i Ringkøbing har en eller flere ukendte gerningsmænd stjålet en galvaniseret stander og et orange skilt med teksten ”Nabohjælp” og ”DNA Mærkning”. Det er sket i tidsrummet onsdag den 31. juli klokken 18. til torsdag den 1. august klokken 10.00.

Mandag klokken 12.50 standsede politiet en 37-årig mand i Tim, som kørte bil på trods af, at han havde fået frakendt førerretten.

I Bork er to nummerplader (FA 33 783) blevet stjålet fra en bil på Kirkehøjvej. Det er sket i perioden onsdag til mandag.

Politiet har fået anmeldelse om en brand i en bil i Velling Kirkeby. Ingen personer er kommet noget til, og politiet oplyser, at der ikke umiddelbart er noget mistænkeligt ved sagen. Det skete mandag ved 17-tiden.

Ved 18-tiden mandag opstod der ild i en carport i Skjern. Der holdt en bil i carporten, som man havde held til at få ud. Politiet ved endnu ikke, hvordan branden opstod.

Navnenyt

Michael Bosch, Ringkøbing, er død, 56 år.

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify