Vestjylland

Tirsdagens korte nyheder fra Ringkøbing-Skjern

Bliv opdateret på dagens vigtigste nyheder fra Ringkøbing-Skjern på to minutter.

Forretningen med brand, design og trends

Butikkens beliggenhed ligger perfekt på et hjørne i rundkørslen midt i Hvide Sande. Det sker da også, at turister lige tager en ekstra tur i rundkørslen.

LÆS MERE: Tyskerne har også øje for danske designermøbler

Æ Hawfest 2019

Familieaften med fællesspisning, børneaktiviteter og banko, gade- og firmafodbold - en enestående mulighed for at høre gruppen "De skæve Halse". Og naturligvis højdepunktet på lørdag: hawfestfrokost og lokalrevy. 

LÆS MERE: Tørfisk slår i aften, tirsdag, tonen an til Æ Hawfest

Jeppe Vang Rysgaard, bureauchef for Sol og Strand i Søndervig har valgt de tre kandidater, som har udsigt til at få del i 50.000 kroner.  Det drejer sig om Søndervig Rocker, Nørre Lyngvig Havn og Grundejerforeningen Stauning Vesterlund. Jeppe Vang Rysgaard modtog desuden en ansøgning fra Røjklit Havn, der manglede en sandkasse, og den får de. Bureauchefen fortæller, at han har valgt at tage pengene til sandkassen fra markedsføringsbudgettet. Heidi Henriksen Skjødtt, bureauchef i Bjerregaard har indstillet Foreningen Bork Havn, Hvide Sande Træskibslaug samt Hvide Sande Masterclass. De nominerede kandidater skal nu aflevere en video, derefter er det op til husejerne at beslutte, hvordan pengene skal fordeles.

Det var en ulv og ikke en hybrid, som en 67-årig mand skød ved Ulfborg i efteråret 2018. Ulve er fredede, og manden blev ved Retten i Herning idømt 40 dages betinget fængsel for at have dræbt ulven. En dom, der blev anket til landsrettet af såvel manden selv som anklagemyndigheden. Inden sagen kom i landsretten, skulle en dna-undersøgelse af ulven fastslå, om det var en ulv eller en hybrid mellem en ulv og en hund. Det var en ulv, viser undersøgelsen, der er foretaget af Universitetet i Senchenberg. Sagen skal i Vestre Landsret den 23. og 25. september, oplyser P4 Midt & Vest.

Erhvervsnyt

Skifteretten i Herning har afsluttet konkursbehandlingen af Lem Maskinværksted A/S i Lem, og virksomheden er opløst.

Skifteretten i Herning har afsluttet konkursbehandlingen af Annies og Jensens Rengøring ApS i Skjern, og virksomheden er opløst.

Nyt fra politiet

Han fik ingen knive, men en sigtelse

En 45-årige mand må se langt efter de ulovlige knive, han bestilte på nettet.

LÆS MERE: Ulovlige knive snuppet i kontrollen

Der blev stjålet smykker for cirka 5.500 kroner under et indbrud i et villa på Østergade i Skjern. Tyven kom ind via en kælderdør. Indbruddet fandt sted lørdag den 6. juli klokken 12-18.

En info-tavle i Troldhede har været udsat for graffiti-hærværk. Der er skrevet "KDS" på begge sider af tavlen. Hærværket er begået i tidsrummet mandag den 1. til torsdag den 4. juli.

1500 meter kobbertråd, eller tre ruller á 500 meter er stjålet fra Tarm Varmeværk. Tyveriet blev begået fra fredag den 6. til mandag den 8. juli.

En mand fra Ringkøbing fik stjålet sin pung med 300 kroner samt et sygesikringsbevis. Det er enten sket inde i Aldi i Ringkøbing, eller da han var på vej ud til sin knallert.

En 23-årig mandlig bilist fra Tarm blev mandag klokken 11.05 stoppet på Åboulevarden i Tarm. Han blev testet positiv for amfetamin og kokain.

En iphone 6 i et grønt cover samt et mastercard blev stjålet under et indbrud på Tuesdrøwt i Nørre Bork. Tyven er kommet ind via et åbent vindue. Tyveriet fandt sted søndag den 7. juli klokken 11.30-12.30. 

Lokalpolitiet i Ringkøbing kørte mandag klokken 14.43 en 56-årig beruset mand fra Bredgade i Videbæk til hans hjem i Videbæk.

Der har været indbrud i en garage/udhus på Sæddingvej i Sædding. Tyven stjal en Yamaha FZR 1000 årgang 1993. Motorcyklen er turkis med hvide striber og har registreringsnummer AF 15220. Indbruddet blev begået fra torsdag den 4. juli til mandag den 8. juli, og tyven skaffede sig adgang ved at afmontere en stalddør.  

Navnenyt

Intet at berette

 

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify