Vestjylland

Tirsdagens korte nyheder fra Ringkøbing-Skjern

Bliv opdateret på dagens vigtigste nyheder fra Ringkøbing-Skjern på to minutter.

Fiskede en stemme hos legende

Kresten Poulsgaard har siddet i Folketinget for Fremskridtspartiet. Han har kaldt to DF'ere for "tøsedrenge". Han er 84 år, men synes ikke, at folk over 70 år skal have lov til at stemme. En god frokost og kvindelist fik ham dog til at love en kvindelig DF-kandidat at stemme på hende.

LÆS MERE: Poulsgaard har nyforelsket sig på sine gamle dage

Butik med tøj i størrelse 36-56

Tøj-Ekspressen er navnet på en ny tøjforretning i Søndervig, der hovedsageligt sælger tøj til kvinder.

LÆS MERE: Ny tøjbutik har fået en god modtagelse

Erhvervsnyt

Inger Korsgaard Kjær er fratrådt bestyrelsen for Ølstrup Udviklingsselskab ApS, Ringkøbing. Mette Fjordside er tiltrådt bestyrelsen.

Tonny Lemqvist er tiltrådt direktionen for selskabet Pals ApS i Velling, Ringkøbing.

Peter Ronnie Hulstrøm, Carl Erik Kristensen, Anders Madsen, Thomas Holst Olsen og Mikkel Schmidt er tiltrådt bestyrelsen for selskabet Hvide Sande Supply ApS i Hvide Sande. Carl Erik Kristensen er fratrådt direktionen, og Peter Ronnie Hulstrøm er tiltrådt direktionen.

Jesper Dalgaard-Knudsen er tiltrådt bestyrelsen for Hjortholm International A/S i Ringkøbing. Marc Hjortholm er tiltrådt bestyrelsen.

Nyt fra politiet

Et slagter-firma på Fabriksvej i Videbæk blev udsat for indbrud fra søndag aften til mandag morgen. Tyven eller tyvene kom ind ved at bryde et vindue op. Det viser sig, at de tre øvrige virksomheder i bygningen også har haft besøg. Men ingen af stederne er der stjålet noget.

Der er heller ikke stjålet noget under indbruddet i lægehuset i Vorgod. Tyven har skaffet sig adgang ved at bryde et vindue op. Indbruddet er begået fra søndag klokken 16 til mandag klokken 8.

En hvid Yamaha motorcykel blev stjålet, da den holdt ved Egvad Kirke på Foursumvej. Motorcyklen har indregistreringsnummer EZ 11934. Tyveriet blev begået fra torsdag den 30. maj klokken 10 til fredag den 31. maj klokken 06.25.

En bærbar computer blev stjålet, da der tirsdag klokken 02.05 var indbrud i Under Broen i Skolebyen i Skjern. Tyven kom ind ved at smadre en rude.

Navnenyt

Niels Skovbjerg Hansen, Skjern, er død.

Arne Kruse Kristensen, Ringkøbing, er død.

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify