Vestjylland

Tirsdagens korte nyheder fra Ringkøbing-Skjern

Bliv opdateret på dagens vigtigste nyheder fra Ringkøbing-Skjern på to minutter.

Lege-brødre har succes

De åbnede den første forlystelses-park i 2013. Næste år i maj følger endnu en, den bliver bare tre gange så stor.

LÆS MERE: Rejsegilde på ny afdeling af Wow-Park

Når livet gør ondt

FrivilligVest opretter nye selvhjælpsgrupper, hvor folk, der står i en livskrise, kan mødes samt støtte og tale med hinanden. Kort sagt møde andre, der er i samme svære situation.

LÆS MERE: Selvhjælps-grupper for personer i krise

Erhvervsnyt

Skifteretten i Herning har opløst virksomheden Street Food Denmark IVS i Fjelstervang ved erklæring. Janus Frøslev og Steffan Poulsen er fratrådt direktionen.

Tonny Lemqvist er fratrådt direktionen i virksomheden Pals ApS i Velling, Ringkøbing.

Jan Bækdal Kristensen har stiftet selskabet Bækdals ApS i Videbæk. Direktionen består af Jan Bækdal. Selskabets formål er udlejning af fast ejendom.

Skifteretten i Herning har vedtaget likvidation over Selskabet af 31.01.2019 A/S i Lønborg, Tarm. Kirsten Vang Andersen, Jørn Mosegaard Jensen (formand) og Tommy Pedersen er fratrådt bestyrelsen. Tommy Pedersen (adm. dir.) er fratrådt direktionen.

Anita Ploug Steffensen er fratrådt bestyrelsen for Laugesens Have, Kursuscenter A/S i Brejning, Videbæk. Kenneth Hove er tiltrådt bestyrelsen.

Nyt fra politiet

Der blev stjålet et ukendt beløb og ødelagt en del døre, da Adventure Park på Holmsland fra søndag klokken 17 til mandag klokken 9 havde indbrud. Tyven kom ind ved at pille en rude ud til legeland, derefter blev en dør til en ferielejlighed brudt op, man her var intet at stjæle. Tyven ødelagde så en dør fra legeland ind til butikken, hvor der heller ikke var noget at komme efter. Indbrudstyven brød efterfølgende en dør til lageret op - og til pengeskabet, som indeholdt et ukendt beløb, som vedkommende stjal. Gerningsmanden var også en tur på kontoret, hvor der heller ikke var noget at stjæle, oplyser Bjarne Højgaard, vagthavende ved Midt- og Vestjyllands Politi.

Navnenyt

Ida Pedersen, Skjern, er død.

Peder Præstegård Sørensen, Spjald, er død.

Bent Hammelsvang, Ringkøbing, er død.

Tove Andersen, Tarm, er død.

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify