Vestjylland

Tirsdagens korte nyheder fra Ringkøbing-Skjern

Bliv opdateret på dagens vigtigste nyheder fra Ringkøbing-Skjern på to minutter.

Afstemning til EU-valget og Folketinget

Der er valg til EU-parlamentet søndag den 26. maj og til Folketinget onsdag den 5. juni, grundlovsdag. Men i flere byer i kommunen er det sædvanlige valgsted blevet flyttet til andre lokaliteter.

LÆS MERE: Semifinale i håndbold flytter valgsted

Bomidtvest får lov til at bygge tre ejendomme på hver fem etager i Bredgade i Videbæk. På dagens byrådsmøde vedtog et flertal i byrådet efter en lang debat den lokalplanen, der giver mulighed for opførelsen. 15 byrådsmedlemmer stemte for lokalplanen, og 11 stemte imod. Imod stemte Jens Erik Damgaard, Kristendemokraterne, Linda Nielsen og Helge Albertsen, Socialdemokratiet, DF og SF samt løsgængeren Lennart Quist.

Erhvervsnyt

Connie Benthe Uhre Noesgaard er fratrådt direktionen for Æ Gl. Laugstow Tarm ApS i Tarm. Thorbjørn Kristensen er tiltrådt direktionen. 

Carlo Boje Mouritsen er fratrådt direktionen for selskabet Boje Mouritsen Invest ApS i Ringkøbing. Knud Koldborg Sørensen er tiltrådt direktionen.

Nyt fra politiet

En mobiltelefon blev søndag den 19. maj klokken 13 stjålet fra en 72-årig skibonit, der sad ved et bord udenfor Fiskeriets Hus i Nørregade. Telefonen lå på bordet og efter, at en ung mand var gået forbi, var telefonen forsvundet.

En GPS og computer til en værdi på 120.000-130.000 kroner er stjålet fra en John Deere traktor på Tylvadvej i Hanning. Tyveriet er sket i tidsrummet onsdag den 15. maj til søndag den 19. maj.

En hvid trailer af mærket Variant er stjålet fra Stationsvej i Videbæk. Traileren har indregistreringsnummer AX 6474. Tyveriet er sket fra fredag den 17. maj til mandag den 20. maj.

Navnenyt

Mette Højmark Jensen, Lem, er død.

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify