Vestjylland

Tirsdagens korte nyheder fra Ringkøbing-Skjern

Bliv opdateret på dagens vigtigste nyheder fra Ringkøbing-Skjern på to minutter.

I skolen var han den bedste til at sy

Han er 31 år, iværksætter og overrasket over, at han har fået så meget at lave på så kort tid. Det er endnu ikke lykkedes ham at lave en livrem til sig selv.

LÆS MERE: Stefan Hansen laver læder-livremme og bælter i hånden

Statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) udskrev tidligere i dag folketingsvalg. Valget finder sted onsdag den 5. juni, Grundlovsdag.

Erhvervsnyt

Margit Liljestjerne Gosvig har stiftet selskabet Kineseren i Borris ApS i Borris. Direktionen består af Margit Liljestjerne Gosvig. Selskabets formål er at drive restaurationsvirksomhed og hermed forbundet virksomhed.

Jesper Ebbesen Fredslund Schmidt er fratrådt direktionen hos Hotel Smedegaarden ApS i Lem. Søren Lambæk er tiltrådt direktionen.

Lene Norup Møller har stiftet selskabet LNM Advokatanpartsselskab i Ringkøbing. Direktionen består af Lone Norup Møller. Selskabets formål er at fungere som holdingselskab for anparter i Advokatanpartsselskabet Thorninger.

Bjarne Dyrberg har stiftet selskabet Baunbjerg Plantage af 1897 ApS i Tarm. Direktionen består af Bjarne Dyrberg. Virksomhedens formål er at drive skovbrugsvirksomhed samt anden hermed efter direktionens skøn beslægtet virksomhed.

Nyt fra politiet

En marina bådmotor med batteri og benzintank er stjålet fra en båd på Vester Strandsbjerg i Ringkøbing. Bådmotoren har serienummer OR727945. Tyveriet skete fra lørdag den 4. til mandag den 6. maj.

En 32-årig mandlig bilist blev mandag klokken 17.40 standset på Anerbjergevej i Sønder Bork. Manden var påvirket af amfetamin og methamfetemin. Desuden var han frakendt kørekortet.

Det lykkedes en tricktyv at forvirre ekspedienten i en kiosk i Videbæk så meget, at personen bag disken gav tricktyven flere penge til bage, end han havde betalt. Tyveriet skete søndag den 5. maj klokken 10.54. Tricktyven, der var udlænding og beskrives som nordeuropæisk, 50-55 år, 175-180 centimeter, almindelig af bygning, lyst kort hår, gråhvidt skæg og mørkt brillestel. Han bar en sort bæltetaske og en sixpence samt grå sportjakke med orange lynlås, blå jeans og sorte snikers med hvide bund. Manden talte engelsk. Midt- og Vestjylland Politi skal nu have undersøgt videoovervågningen for at se, om manden har forbindelse til et lignende tricktyveri i Netto i Videbæk i april, oplyser vagthavende.

Navnenyt

Henny Eckholdt, Tarm, er død.

Erik Faurholdt Andersen, Ringkøbing, er død.

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify