Vestjylland

Tirsdagens korte nyheder fra Ringkøbing-Skjern

Bliv opdateret på dagens vigtigste nyheder fra Ringkøbing-Skjern på to minutter.

Huslejen har stået stille

Mission Afrika Genbrug i Hvide Sande blev den 3. maj for 25 år siden etableret på Troldbjergvej 4 i Hvide Sande. Huslejen er også årgang 1994.

LÆS MERE: Genbrugsbutik i Hvide Sande hjælper børn i Afrika

Erhvervsnyt

Skifteretten i Herning har vedtaget likvidation af Eftersmag ApS, Nygade 26 i Ringkøbing. Henning Lund Lukasen er fratrådt direktionen. Henrik Kallesø Agger, Torben Johnsen Høj og Henning Lund Lukasen er fratrådt bestyrelsen. Henning Lund Lukasen er tiltrådt som likvidator.
Brian Thomsen Spjald Holding ApS har stiftet selskabet Randbæk Murerforretning ApS i Spjald. Direktionen består af Brian Thomsen. Virksomhedens formål er at drive murerforretning. 
Amonyx Holding ApS, c/o Allan Molbech, har stiftet selskabet Amonyx ApS i Lem. Direktionen består af Allan Laursen Molbech. Virksomhedens formål er at drive virksomhed med udvikling af aerodynamiske løsninger til flyvinger samt konsulentvirksomhed indenfor avanceret 3D konstruktion og hermed forbundet virksomhed.
Christophe Daniel César Rosiejak er trådt ud af bestyrelsen for Wow-Park ApS i Finderup, Skjern.
Christophe Daniel César Rosiejak er trådt ud af bestyrelsen for Wow Park Scandinavia ApS i Finderup, Skjern.

Nyt fra politiet

Faldt ned fra tankbil

En 46-årig chauffør fra Grindsted-området faldt ned fra tankbil med gylle i forbindelse med omlæsning af gylle.

LÆS MERE: 46-årig chauffør fløjet til Skejby

Endnu en håndværkerbil har været udsat for indbrud og tyveri af værktøj i tidsrummet torsdag den 25. april klokken 16 til næste morgen klokken 6.30. Denne gang er det gået ud over en varbil på Falkevej; der blev stjålet værktøj for 12.000 kroner.

To drenge på henholdsvis 14 og 15 år fra Ringkøbing blev mandag klokken 17.10 snuppet af politiet i forbindelse med et indbrud i en lagerhal på Vesterkær i Ringkøbing. Drengene blev kørt hjem til forældrene og afhørt. De erkendte ifølge vagthavende ved Midt- og Vestjyllands Politi, at de var brudt ind i bygningen. Der har tidligere været indbrud i bygningerne på Vesterkær, men det er nødvendigvis ikke de to drenge, der står bag. Det skal politiet nu have undersøgt nærmere.

Penge, smykker og en imac computer blev mandag klokken 17.00-19.30 stjålet under et indbrud i en villa på Industrivej i Troldhede. Det er to mænd, der står bag, og de blev set køre fra stedet i en sølvgrå stationcar uden nummerplade bag på bilen. Den ene mand beskrives som 25-30 år, 180-190 centimeter høj, kraftig, mørk hud, sort hår og fuldskæg. Han var iført en mørk hættetrøje, lyse shorts, sorte sko samt en mørk kasket. Den anden mand er cirka 30-35 år, spinkel af bygning, mørk hud, sort, kort hår. Han bar blå cowboybukser, en mørk hættetrøje samt sorte sko med hvide såler. Midt- og Vestjyllands Politi hører gerne fra vidner på telefon 114.

Navnenyt

Hans Madsen, Skjern, er død.

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify