Vestjylland

Tirsdagens korte nyheder fra Ringkøbing-Skjern

Bliv opdateret på dagens vigtigste nyheder fra Ringkøbing-Skjern på to minutter.

En kvart million kroner til lokale projekter

Feriepartner Hvide Sande har en Oplevelsespulje. Det har otte lokale initiativer og projekter nydt godt af, da udlejningsbureauet netop har delt penge ud.

LÆS MERE: Feriepartner Hvide Sande uddeler penge

Erhvervsnyt

John Martin Hansen (formand), Mark Øland Larsen og Jørgen Bjørnkjær Nielsen er fratrådt bestyrelsen for MJKJ Ejendomme ApS i Tarm. Jørgen Bjørnkjær Nielsen er tiltrådt direktionen.

Brian Møller Dyrholm Pedersen og Jakob Rybak-Andersen (formand) er fratrådt bestyrelsen for Linka Holding ApS i Lem. Brian Møller Dyrholm Pedersen (formand) og Jakob Rybak-Andersen er tiltrådt. Brian Møller Dyrholm Pedersen er fratrådt direktionen, og Thomas Gaardbo er tiltrådt.

Brian Møller Dyrholm Pedersen og Jakob Rybak-Andersen (formand) er fratrådt bestyrelsen for Linka Energy A/S i Lem. Brian Møller Dyrholm Pedersen og Jakob Rybak-Andersen er tiltrådt. Brian Møller Dyrholm Pedersen er fratrådt direktionen, og Thomas Gaardbo er tiltrådt.

Nyt fra politiet

Der er sprayet graffiti bestående af sorte tegn på en mur i Bredgade i Skjern. Hærværket er begået i tidsrummet lørdag klokken 13 til mandag klokken 15. Ingen har set, hvem der har gjort det, men Midt- og Vestjyllands Politi hører gerne fra vidner, der ved noget på telefon 114.

10-4 i Ringkøbing har fået en rude knust med en krukke mandag klokken 23.20. Midt- og Vestjyllands Politi oplyser, at der måske er tale om et indbrudsforsøg, men ingen har været inde i butikken. 

Navnenyt

Karl Henneberg Kristensen, Skjern, er død.

Jørn Christensen, Ulfborg, er død.

John Hager, Ringkøbing, er død.

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify