Vestjylland

Tirsdagens korte nyheder fra Ringkøbing-Skjern

Bliv opdateret på dagens vigtigste nyheder fra Ringkøbing-Skjern på to minutter.

Hun flyttede tilbage til Ringkøbing efter 12 år

Hun vidste ikke, hvad hun skulle lave, da hun kom tilbage til Ringkøbing i sommeren 2018. En kunde fra København ringede. Nu har hun sit eget firma og en ordrebog, der er fyldt til oktober.

LÆS MERE: "Og så har jeg endda fundet en kæreste"

Huset Mølgaard, som Pia og Lars Mølgaard Madsen fra Ølgod står bag, har købt det tidligere Hoven Plejehjem. Parrets plan er at indrette og åbne det som et bosted for udviklingshæmmede til efteråret, skriver Dagbladet Ringkøbing-Skjern. Parret har selv to voksne døtre, der er handicappede.

Erhvervsnyt

Niels Esper Halkjær Kamp, Ole Kamp og Peter Kamp har stiftet selskabet Kamp Agro ApS i Stadil. Direktionen består af de tre stiftere. Selskabets formål er at investere i og foretage udlejning af fast ejendom, at drive virksomhed med landbrugsdrift samt anden dermed beslægtet virksomhed. 

Skifteretten i Herning har tvangsopløst selskabet Skandinavisk Auktionshus IVS i Spjald.

Skifteretten i Holstebro har taget selskabet Bageren på Ølbyvej ApS i Ulfborg under konkursbehandling efter begæring. Selskabet ejes af bagermester Michael Bek Madsen, der måtte lukke bageri og butik i Ulfborg på grund af skadedyr. For nylig stiftede Michael Bek Madsen selskabet Michael Bek Madsen ApS i Ringkøbing med det formål at drive bagerforretning med udsalg og produktion af bagværk i det tidligere Hvidberg Bageri i Ringkøbing.

Nyt fra politiet
En 90-årige mand på Vestergårdsvej i Spjald har mistet sin tegnebog med 1200 kroner samt et guldlommeur uden at opdage det. Ifølge vagthavende ved Midt- og Vestjyllands Politi er der ikke synlige tegn på indbrud, og man ved derfor ikke, hvordan tyven er kommet ind. Kontanter og ur forsvandt fra lørdag den 30. marts til fredag den 5. april.
Indbrud i villa i Spjald
Det var tilsyneladende ikke kun dankortet, at en tyv fandt under et indbrud på Hasselvej i Spjald, men også koden, for der er hævet på kortet ti gange.

Navnenyt

Skjern Handelsforening har konstitueret sig: Formand Majbritt Vendelbo Vestergaard, Matas, næstformand Tine Thalund, Cara B, i bestyrelsen sidder desuden Johnny Skovby, Sportigan, Uffe Mikkelsen, Sahl Cykler&Legetøj samt Carsten Andersen, Mr. Thomsen.

Magda Nielsen, Skjern, er død.

Anker Carl Gregers Madsen, Tarm, er død.

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify