Vestjylland

Tirsdagens korte nyheder fra Ringkøbing-Skjern

Bliv opdateret på dagens vigtigste nyheder fra Ringkøbing-Skjern på to minutter.

Mette Blomsterberg holdt workshop

Køkkenholdet på restauranten i Stauning fik nye ideer og masser af inspiration, da det havde besøg af konditor Mette Blomsterberg. Men hun tog heller ikke tomhændet derfra.

Læs mere: Stjernekonditoren inspirerer i Stauning

Erhvervsnyt

Søren Peter Sørensen har stiftet selskabet Ringvejens Auto og Plæneklipperservice ApS i Ringkøbing. Direktionen består af Søren Peter Sørensen. Selskabets formål er reparation af biler og maskiner samt køb og salg af biler og maskiner og anden dermed beslægtet virksomhed.

Nyt fra politiet

En Garmin VHF-radio, en Cobra håndholdt VHF, en Garmin-gps og to redningsveste blev lørdag den 30. marts klokken 11 til søndag den 31. marts klokken 10 stjålet fra et skib i Stauning Havn. Tyven er kommet ind ved at bryde et vindue op.

Der skete ingen personskade, da tre biler mandag klokken 15.30 blev impliceret i et harmonikasammenstød i Barde. En 32-årig mand fra Videbæk kørte i retning mod Herning, bag ham kørte en 40-årig kvinde fra Videbæk efterfulgt af en 20-årig mand fra Herning. Herning-bilisten var imidlertid ikke opmærksom nok på trafikken og ramte bilen med kvinden så kraftigt, at hendes bil blev skubbet op i den første bil.

En 33-årig mand fra Tarm blev mandag klokken 18.15 stoppet på Dejbjergvej, fordi han var påvirket af amfetamin. Han fik taget en blodprøve.

Seks spisestole i mørkt træ er stjålet under et indbrud i et fritidshus på Skavenvej i Vostrup. Tyven kom ind ved at bryde en nøgleboks op og benytte nøglen til at låse sig ind. Indbruddet skete fra lørdag den 30. marts klokken 16 til mandag den 1. april klokken 14.

To hjul med dæk og fælge til en crossmaskine er stjålet fra en ulåst garage på Holstebrovej i Hee. Tyveriet er sket fra søndag den 31. marts klokken 13 til næste dag klokken 16.

En 23-årig kvinde fra Sønder Omme-området kørte tirsdag morgen klokken 6.20 så hårdt imod en chikane på Vellingvej, at den blev lagt ned. Kvinden, der ikke kom noget til, viste sig at være påvirket af narkotika.

Navnenyt

Den 56-årige Birte Simonsen, der har været leder af Plejehjemmet Bakkely i Videbæk i 17 år, er fra 1. april ansat på Randers Friplejehjem i Randers. Plejehjemmet, der er budgetteret til 50 millioner kroner, er ved at blive opført og ventes færdig til august. Det får 24 værelser, alle med plads til to personer. Tilbuddet om at blive leder på det nye friplejehjem var ifølge Randers Amtsavis, et job, som Birte Simonsen ikke kunne sidde overhørig.

Inger Augustinussen, Ringkøbing, er død.

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify