Vestjylland

Tirsdagens korte nyheder fra Ringkøbing-Skjern

Bliv opdateret på dagens vigtigste nyheder fra Ringkøbing-Skjern på to minutter.

Par har fundet deres drømmested

Helle Sandager og Henning Christensen købte i foråret Enemærket Hostahave. De stortrives med at være ude og arbejde i besøgshaven, der ligger som et grønt åndehul i skoven og har besøgende fra hele landet.

LÆS MERE: Henning kvitter jobbet for at passe Hostahaven

En tysk turist blev tirsdag middag reddet op af vandet ved Klegod af en anden strandgæst, da vedkommende kom i havsnød. Alarmen gik ved middagstid, men tyskeren var kommet op, inden bådene forlod Hvide Sande Redningsstation. Tyskeren blev bragt til undersøgelse på hospitalet.

Erhvervsnyt

Intet at berette.

Nyt fra politiet

Manden i den mørkeblå er fundet

To hold cykelryttere i Spjald-området fik i sidste uge kastet en fyldt dåse efter sig. Dåserne blev kastet ud af vinduet på en mørkeblå BMW af ældre dato. Nu har politiet fundet ud af, hvem ejeren er. Klik på linket og læs hvordan.

LÆS MERE: Personen, der kastede øldåser, er identificeret

En bilist kørte mandag uden at betale for den benzin, vedkommende havde tanket på Shell-tanken på Enghavevej i Ringkøbing. Men tankstationen har overvågning, så politiet skal nok finde frem til, hvem vedkommende er, oplyser vagthavende ved Lokalpolitiet i Ringkøbing.

Ejner Melballes Have på Storegade i Tarm har været udsat for hærværk den 16-17. juli i form af graffiti. På en bænk er skrevet "karma" - ligesom det tidligere er sket flere steder i Skjern - og på væggen er der skrevet "kush".

Navnenyt

Intet at berette.

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2021 Cookiepolitik / Udviklet af Optify