Vestjylland

Tirsdagens korte nyheder fra Ringkøbing-Skjern

Bliv opdateret på tirsdagens vigtigste nyheder fra Ringkøbing-Skjern på to minutter.

Bychefen i Skjern nyder godt af banden

Mette Christensen fik ikke blot ideerne til aktiviteter i byen, hun ordnede også de praktiske ting - lige indtil Citybanden bestående af 15 frivillige kom på banen.

LÆS MERE: Citybanden i aktion til jubilæet

Letkøb i Grønbjerg har sidste åbningsdag den 29. marts. Grunden er, at butikken ikke hænger sammen økonomisk, oplyser indehaver Kim Mikkelsen til Dagbladet Ringkøbing-Skjern.

Erhvervsnyt

Skifteretten i Herning har afsluttet konkursbehandlingen af Hvide Sande Krabbefiskeri ApS, Hvide Sande, og firmaet er opløst.

Skifteretten i Herning har afsluttet konkursbehandlingen af SO-AK IVS i Spjald - med binavnene Seniorpakken IVS, 1Bill.dk IVS, Danish Green Trade IVS - og firmaet er opløst.

BaseOne Group ApS i Troldhede er opløst ved erklæring.

Nyt fra politiet

En trailer med indregistreringsnummeret BE 6937 og teksten "Stauning Byg" er stjålet fra Bækgårdsvej i Skjern. Tyveriet skete i tidsrummet fredag den 8. marts klokken 14 til mandag den 11. marts klokken 6.

200 liter olie er stålet fra en olietank under et indbrud i et udhus på Højmosevej i Spjald. Tyveriet er sket natten mellem fredag den 8. marts og lørdag den 9. marts. I forbindelse med tyveriet er der set tre personer i en mørk kassevogn, oplyser vagthavende ved Midt- og Vestjyllands Politi.

Der har været indbrud i en villa på Vindrosen i Videbæk fra lørdag den 9. marts klokken 10. til mandag den 11. marts klokken 19. Tyven er kommet ind ved at bryde et vindue op. Det er uvist, hvad der er stjålet, da familien ikke er hjemme.

Navnenyt

Ruth Hansine Madsen, Skjern, er død.

Skal vi også markedsføre din virksomhed? Se priser

VESTNYT.DK © 2020 Cookiepolitik / Udviklet af Optify